Stavarache vs. Sechelariu – la TV

Vineri, 14 Decembrie 2007 | Bacau, stiri | 9 comentarii

Actualul primar al orasului Bacau, Romeo Stavarache, a fost prezent aseara de la orele 21:30 la emisiunea “Treburi politice” la 1 Tv Bacau.

Am urmarit intergral emisiunea si am tras urmatoarele concluzii:

 • Stavarache sustine ca terenurile din spatele Stadionului Municipal sunt ale primariei si au fost recuperate odata cu o decizie judecatoreasca. Deasemenea terenurile de la Letea au fost recuperate de la Dumitru Sechelariu.
 • Sechelariu, fostul primar, si Romeo Stavarache, actualul primar s-au certat in direct. Sechelariu nu a acceptat invitatia la emisiune dar a intrat pe fir pe parcursul ei.
 • Sechelariu a spus ca el poate demonstra ca terenurile sunt ale lui si ca el nu a furat nimic pe parcursul mandatului. Fostul primar l-a invitat la postul TV Bacau pe Stavarache, dar actualul primar a refuzat invitatia, invocand lipsa de securitate personala la acel post.
 • Stavarache s-a victimizat oarecum in aceasta emisiune dar a si dezvaluit ce a facut el pana acum. El a spus ca a preluat si a continuat foarte bine doua proiecte: groapa ecologica de gunoi si bazinul de inot. A spus ca a demarat constructia unui nou spital municipal, ca a trecut in patrimonul public terenurile din spatele stadionului, ca a reabilitat o mare parte dintre strazi, ca viitoarea retea de apa de la Valea Uzului este in constructie, etc.
 • A facut referire si la asfaltul contestat de soferii din Bacau: el a spus ca este mai bine sa asfalteze la rece, cu un strat subtire de acest gen, care este de 10 ori mai ieftin decat cel de pe vremea lui Seche si ca are o garantie de 2 ani fata de 6 luni (cat oferea vechiul strat). A spus ca acest strat este durabil (in 2 ani nu a intampinat nici o problema) si ca este foarte avantajos, asflatand de 10 ori mai mult. Smart…
 • A spus ca nu va mai vorbi cu Sechelariu pentru ca fostul primar a pus un condamnat sa il urmareasca pe Stavarache in vacanta si i-au facut poze lui si copiilor lui la plaja si apoi Seche le-a difuzat la TV Bacau si in ziarul Desteptarea.

9 comentarii la “Stavarache vs. Sechelariu – la TV”

 1. Anonymous 14 Decembrie 2007 at 12:53 Permalink

  salut am si eu o rugaminte spune-mi te rog cu se numeste melodia care o da pe deea si spune o voce masculina “touch me i don’t mind”

 2. kristofer93 14 Decembrie 2007 at 16:49 Permalink

  Depeche Mode – Only When I Lose Myself (Micali and Ajami Vocal Mix) ?

 3. Anonymous 14 Decembrie 2007 at 18:56 Permalink

  nu nu e asta:(

 4. kristofer93 14 Decembrie 2007 at 18:58 Permalink

  John Creamer & Stephane K – Last Night I Was Dreaming ???

 5. Anonymous 14 Decembrie 2007 at 19:04 Permalink

  da asta e mersi mult de tot:P

 6. Simina 14 Decembrie 2007 at 19:07 Permalink

  buna vreau in primu rand sa spun k imi place super mult ceea ce faci!esti foarte tare:P:*

 7. kristofer93 14 Decembrie 2007 at 19:07 Permalink

  Multumesc, multumesc

 8. Deea 14 Decembrie 2007 at 19:15 Permalink

  nu ar fi trebuie ca azi sa apara top tau??k acum 2 saptamani l-ai pus pe cel anterior:D

 9. kristofer93 14 Decembrie 2007 at 19:17 Permalink

  Ba da, asa e. Acum lucrez la el 😛


Lasa un comentariu