Sunt in finala explorIT

Astazi a fost publicata lista cu finalistii celei de-a doua editii a Concursului National de Informatica Aplicata Explor-It. Organizat de circa 20 de elevi ambitiosi din Colegiul National Ferdinand I, concursul se va desfasura in perioada 5 – 8 mai 2011 si va aduna la Bacau elevi talentati din toate colturile tarii.

Participantii din afara municipiului Bacau beneficiaza de cazare si masa gratuite. Conform site-ului oficial, cazarea se face in caminul Colegiului National „Ferdinand I”, iar masa se va servi la cantina colegiului.

Asadar, ma numar printre finalistii concursului. Dupa cum am spus-o acum cateva zile, particip la sectiunea media – fotografie. Daca ma credeti, m-am inscris in concurs pe ultima suta de metri, cu o fotografie care nu exista cu 30 de minute inainte de incheierea inscrierilor. Am facut ceva destul de ciudat si neobisnuit daca ar fi sa compar fotografia cu care particip cu cele pe care le fac in mod obisnuit. Ce-i drept, tema, intitulata „Conventional vs. neconventional”, m-a obligat sa fac asta.

Stiu ca ardeti de nerabdare sa vedeti ce traznaie am facut, dar nu pot sa v-o arat acum. In schimb, va promit ca o voi posta imediat dupa ce juriul delibereaza, indiferent daca iau vreun premiu sau nu.

2 thoughts on “Sunt in finala explorIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *