Teatrul si opera nu exista in Bacau pentru Zile si Nopti

Luni, 2 Februarie 2009 | Bacau, foto, internet, stiri | 14 comentarii

Am intrat pe site-ul Zile si Nopti si am dorit sa vad ce informatii pot gasi despre Bacau. Am gasit restaurante, baruri, cluburi, hoteluri, pensiuni, concerte, party-uri, cinema, etc.
Sectiunea “teatru/opera” pentru orasul Bacau nu exista.

Un lucru este cert. Interesul pentru cultura s-a diminuat atat de tare incat a ajuns sa nu mai existe.
Tineri prefera sa mearga la cinema in detrimentul teatrului. Ba mai mult, tinerii platesc intre 12 si 21 de lei pentru un bilet la cinema in loc sa plateasca intre 5 si 10 lei pentru un bilet la teatru.
Nu este vina lor. Este vina parintilor, profesorilor, educatorilor, in definitiv a celor care ar trebui sa ii convinga pe tineri sa mearga la teatru.

Cum dezvoltatorii de pelicule le promoveaza intens filmele la televizor si in reviste asa ar trebui sa faca si cei care se ocupa de piesele de teatru. Poate ca suntem intr-o era a ecranizarii dar parca uneori simt nevoia sa vad anumite aspecte dramatizate.

Cei de la Zile si Nopti ne aduc realitatea in fata. Sa zicem ca sunt extraterestru si vin in Bacau. Sunt cult si vreau sa ma duc la teatru sau la opera. Accesez portalul Zile si Nopti care ar trebui sa imi ofere o viziune clara asupra evenimentelor culturale din oras si aflu cu stupoare ca teatrul si opera nu exista in Bacau. Pacat.

14 comentarii la “Teatrul si opera nu exista in Bacau pentru Zile si Nopti”

 1. Gabuzu 2 Februarie 2009 at 09:57 Permalink

  Bacaul a inceput sa fie un oras mort 😐 fara activitate, toata lumea dupa 22.00 seara se incuie in casa :)) mizerie pe strazi, caini mai multi ca oamenii, si in general inafara de mall si cateva cluburi, totul este mort, orice activitate 😐

 2. Anonymous 2 Februarie 2009 at 10:10 Permalink

  Gabuzule pai asa si trebuie sa fie..dupa o anumita ora lumea se retrage acasa..sau intr-un loc inchis..Ce sa umble toti golanii pe strazi sa faca galagie..sa injure..si alte tampenii..Iesi si tu putin din tara si ai sa vezi ca asa este in multe locuri..o liniste si un calm enervant mai ales pentru noi romanii..Usor usor o sa ne invatam si noi.

 3. Anonymous 2 Februarie 2009 at 10:34 Permalink

  nu cred ca e liniste noaptea numai cainii urla de i ti face somnul un vissssssssssss

 4. Gabuzu 2 Februarie 2009 at 10:36 Permalink

  anonim : ai dreptate aici

 5. Gabuzu 2 Februarie 2009 at 10:38 Permalink

  sa veniti o data in cartierul nord de la mall in spre sell gros 😐 e teroare cu draci astea de caini. nu inteleg de ce primaria nu face nimica :) vad ca stavarache cam freaca menta degeaba .. la fel si podul de la margineni , e o aventura sa treci pe el :))

 6. Dj Octav 2 Februarie 2009 at 11:20 Permalink

  LA Piatra Neamt nici la Concerte/Party, nici la Cinema si nici la Teatru/Opera

 7. tudor 2 Februarie 2009 at 11:54 Permalink

  ati fost vreodata in iasi, cred ca sunt de cateva ori mai multi caini decat oameni si culmea e ca ii gasesti nu doar la periferie, ci si in centru, chiar si pe treptele institutiilor de stat. asa ca nu va mai plangeti atat, bacaul e unul din cele mai frumoase, curate si sa zicem bine-intretinute orase din tara, un model as putea spune….mai cautati si cercetati si voi

 8. Anonymous 2 Februarie 2009 at 14:27 Permalink

  E teroare cu cainii astia.am 23 ani sunt din bacau si mi e frica sa duc gunoiul singur ca au mai prins pe cativa de cur.

  E vina voastra ca tineti partea iubitorilor de maidanezi.

 9. Anonymous 2 Februarie 2009 at 14:38 Permalink

  Bacaul e un oras normal… nici mort dar nici prea viu… peste tot exista caini, gropi in asflat, etc. Nu ar trebui sa ne plangem. Si daca vrei sa faci ceva dupa ora 22.00 ai ce face… numai sa vrei

  Nimeni nu-i perfect!

 10. Anonymous 2 Februarie 2009 at 14:40 Permalink

  Am fost de cateva ori la Teatrul Bacovia cu scoala si nici atunci nu era plina sala. Deci daca ar fi o sa sala mai mare nu ne-ar ajuta cu nimic. In ziua de azi f putina lume merge la teatru. Pacat!

 11. Anonymous 2 Februarie 2009 at 14:48 Permalink

  kristofer deschide un topic despre cum afecteaza criza economica lumea muzicii house in romania

  e criza=nu s bani=n ai bani nu mergi in club+nu cumperi cd uri si de pe beatport.
  Traiasac pirateria!:))

 12. Anonymous 2 Februarie 2009 at 14:51 Permalink

  Am mers odata cu o proasta la teatru si m a intrebat cand incepe filmul.Ca sa nu mai zic ca au mai auzit cei de langa mine si mi era o rusine..

 13. Gabell 2 Februarie 2009 at 15:26 Permalink

  Într-un oraş plin de manelişti, tu vrei teatru? Şi tu kristofer, de câte ori pe lună mergi la teatru?

 14. Anonymous 3 Februarie 2009 at 01:18 Permalink

  bacaul nu se mai suparta de el.asta e realitatea!am vb cu prieteni din alta parte si k in bacau nu a mai vazut…atatia neincapatori de ei!ma pis pe el oras!


Lasa un comentariu