Teza unica

Marti, 8 Mai 2007 | Pareri personale, stiri | 5 comentarii

Dupa parerea mea, a fost un experiment esuat testat pe elevi. In Bucuresti jumatate din nr celor care s-au prezentat au luat sub 5. La mine la scoala (Liceul cu Program Sportiv), nici acum nu au venit rezultatele,pe cand la Adjud sunt stiute de sambata.

Mi se pare nedrept sa dam si teza unica si capacitate in clasa a VIII-a si mai rau, sa se schimbe procedura din an in an iar parintii si elevii sa fie debusolati total.

5 comentarii la “Teza unica”

 1. Anonymous 8 Mai 2007 at 18:51 Permalink

  :)) daca au luat note sub 5 asta arata inteligenta noi generatii asa ca …..mai bine numai comentati voi atat…si cu rezultatele ….asa a fost mereu asa ca nu te impacienta

 2. kristofer93 8 Mai 2007 at 18:52 Permalink

  Eu astazi am aflat, am luat 6,30…e bunicel:))

 3. danuKa 8 Mai 2007 at 21:41 Permalink

  deci … matematica nu este deloc o materie buna pt mine… cel putin mie nu imi place matematica,ji plus de asta nici nu inteleg la ora pt k profa preda…nu prea pe intelesul tuturor, dar cand ea se “imbolnaveste” ji e inlocuita de un alt profesor , iar cand acel profesor preda, sau recapituleaza inteleg din prima lectia … pe cand la profesoare pe care o avem noi… mai rar:|, aja k avem cat de cat motiv de impacientare…chiar daca ji la alte scoli din oras au luat note destul de mici… au avut un profesor cat de cat mai bun ji au facut macar un 4 sau 5 la teza fata de scoala noastra care cea mai mare nota a fost 6,30 a fratelui meu…de va inchipuiti cat de multa matematica ji cat de bine o facem noi :|…CEL PUTIN EU SUNT DEZAMAGITA DE MINE IN PRIMUL RAND APOI DE PROFESOR … JI ALTELE 😐

 4. cata 9 Mai 2007 at 16:09 Permalink

  de ce sa fiti debusolati amice? scopul nu a fost acelasi din totdeauna si peste tot? adica sa inveti materia respectiva?

 5. kristofer93 9 Mai 2007 at 17:51 Permalink

  Cata…ai dreptate.


Lasa un comentariu