Tigrisor, cainele fotogenic din Bacau – foto

Eu nu am niciun animal in apartamentul in care locuiesc. Daca as avea casa si curte mi-as lua un caine. Cainele la bloc este total neavenit.

Cu toate astea, unele animale imi sunt chiar simpatice. De exemplu, in jurul Parcului Cancicov traieste de 4-5 ani un caine care are parul scurt de culoare alb – galbuie. Identificarea rasei imi este anevoioasa.

Acest caine nu are stapan, dar este ingrijit de foarte multe persoane care locuiesc langa parc. Ieri am fost in Parcul Cancicov si am facut mai multe fotografii. Rezultatul este un fotoreportaj de toamna care va contine multe poze si pe care il voi posta maine!

Pana atunci, tin sa vi-l prezint in imagini pe „Tigrisor”. Ieri l-am intalnit in parc si i-am facut cateva fotografii. A stat nemiscat mai bine de 3 minute. Poate va va parea putin hilar acest articol, dar pozele sunt extraordinare!

Jos puteti vedea 3 fotografii inedite cu un caine fotografiat in backround-ul unui parc aflat in anotimpul toamna.7 thoughts on “Tigrisor, cainele fotogenic din Bacau – foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *