“Tinerii pentru Bacău” din PDL au glume în program

Luni, 15 Aprilie 2013 | Bacau | 6 comentarii

Câțiva domnișori și domnișoare, cică “Tineri pentru Bacău”, au încercat să se bage în seamă plantând în weekend flori în gropile din asfaltul municipiului Bacău. Mai exact, și-au dat în petec pe strada Chimiei. Asta, cu “tinerii locuitori, preocupați de comunitatea în care trăiesc”, mă lasă rece și nu o cred deloc.

Principalul argument pe care îl am este că în fruntea acestor tineri se afla un membru al PDL Bacău. Aș fi spus Organizația de Tineret a PDL Bacău, dar nu au sau nu mai au așa ceva. De altfel, acțiunea e anemică rău. Uitați-vă ce au făcut PSD-iști în urmă cu două primăveri la Gârleni, când au vopsit podul în portocaliu, și priviți fotografiile de mai jos.

Cam mare diferența, nu? Și de efective, și în ceea ce privește ideea în sine.


Foto via Adevarul.ro.

6 comentarii la ““Tinerii pentru Bacău” din PDL au glume în program”

 1. Andi 15 Aprilie 2013 at 21:54 Permalink

  Ala nu e vanzatorul de cartofi, Corodeanu?

 2. BigBadSheep 15 Aprilie 2013 at 23:15 Permalink

  Cristian…faci un joc murdar, specific politicianul român. Apreciază că cel puţin o fac – bine, rău, măcar o fac. Iar tu, un tânăr ce face, ar trebui să apreciezi acest lucru. Păcat că la PSD încă mai sunt tinerii UTC din vremea lui Ceaşcă care fac educaţie democratică tineretului. E un paradox ciudat, doar în România întâlnit.

  • Kristofer 15 Aprilie 2013 at 23:44 Permalink

   Nu te supăra, dar ce joc murdar fac eu? Că îmi exprim un punct de vedere?
   Doi, zi-mi și mie care sunt acei tineri UTC care fac educație democratică tineretului.

  • UTCistii 16 Aprilie 2013 at 11:02 Permalink

   Cam astia sunt “UTC-istii” de la PSD Bacau si o parte din activitatea lor:
   https://www.facebook.com/pages/TSD-Municipiul-Bacau/369691563117625?fref=ts

   As vrea sa vad si eu ce fel de actiuni desfasoara tineretul la PDL, ca la jignit vad ca va descurcati minunat!

   Decat sa aruncati banii aiurea pe demagogii de doi lei gen flori infipte in asfalt, mai bine faceati presiune, in ultimii ani, la liderii vostri PDL sa faca odata Centura aia de ocolire, ca la cat au promis era construita de 2 ori pana acuma si nu mai era nevoie, astazi, sa depuneti atata ‘efort’ in a orna gropi!

   PS: Invatati sa ganditi, ca este nevoie de mentalitate proaspata, nu mai copiati si promovati toate prostiile pe care le vedeti la ai mai mari ai vostri!

 3. Florin Ruşanu 16 Aprilie 2013 at 00:24 Permalink

  Efectivele or fi mai subţirele, da’ ideea mi se pare mai ok decât a voastră. Oricum, ambele sunt nişte idei imbecile, din moment ce vin din partea unor partide care au mai fost la guvernare în prealabil. Îi poţi întreba pe portocalii: ‘de ce n-aţi astupat voi gropile, bă’?’ Da’ la fel vă puteau întreba şi ei acu’ doi ani, că…ştim noi, Partidu’ Unic a fost la guvernare mai mereu, de prin anii 50 încoace…

 4. Revista Bacau 20 Aprilie 2013 at 13:02 Permalink

  Decat sa plantezi arogant niste flori in gropile existente in municipiu, mai bine le plantezi intr-un parc. Cat despre ideea lor … este copiata de pe la altii, doar nu au inventat ei umplerea gropilor cu flori … !


Lasa un comentariu