Touchdown Bucuresti

Vineri, 25 Martie 2011 | foto, Pareri personale | 1 comentariu

Pentru necunoscatori, touchdown este momentul in care o aeronava aterizeaza. Aseara am revenit cu picioarele pe pamant, adica pe Aeroportul Otopeni. A fost o experienta minunata aceasta plecare de cateva zile la Londra. Pot spune ca totul a fost la superlativ. Mai tarziu voi posta o gramada de fotografii si va voi povesti cum a fost, ce am facut si pe unde am fost in putinul timp liber pe care l-am avut.

Momentan sunt la hotelul Ibis Gara de Nord, unde am dormit. Fac bagajul si o tai spre Gara de Nord. Ma intorc la Bacau cu trenul rapid de la ora 13:40. Avand in vedere ca am laptop-ul la mine, ca am internet mobil si ca mi-am descarcat editiile de aseara ale show-urilor radio A State of Trance si Global DJ Broadcast, am toate motivele sa spun ca va fi o calatorie relaxanta, in ciuda celor 5 ore si ceva pe care le voi face de la Bucuresti la Bacau.

Aveam nevoie de cateva zile “de pauza”. M-am intors cu bateriile incarcate, cred eu, si pus pe treaba: la inceputul lunii viitoare lansez Kristofer.ro, varianta rebranduita a blogului.

1 comentariu la “Touchdown Bucuresti”

  1. andreea toma 25 Martie 2011 at 13:43 Permalink

    Cred ca tocmai trecusi cu trenul prin fata geamului meu…incet mai merge. :)


Lasa un comentariu