Zilele acestea transmit de la Untold Festival

Untold Festival, cel mai mare eveniment muzical care a avut vreodată loc în România, iar această caracterizare nu este deloc exagerată, începe astăzi la Cluj-Napoca și este punctul central al titlului de Capitală Europeană a Tineretului pe care orașul din inima Transilvaniei îl deține pe parcursul acestui an.

M-am cazat deja, stau la unul dintre căminele din Complexul Studențesc Observator. Am avut inspirația să plec la drum la ora 6 și nu regret, căci uite așa am ajuns în Cluj-Napoca înainte de prânz și sunt gata de treabă.

Nu sunt aici doar pentru a mă distra și a dansa pe muzica DJ-ilor mei preferați (Armin van Buuren, ATB, Adam Beyer, Third Party, John Digweed etc), ci mai ales pentru a reprezenta Urban.ro, publicația la care scriu pe zona de muzică electronică.

bagaje untold plecare

Prin urmare, să vă așteptați la recenzii, tracklisturi, detalii de la conferințele de presă, multe fotografii și, de ce nu, recapitulări video pe zile. Toate le veți vedea pe Urban.ro, rămânând ca aici, pe Kristofer.ro, să dezvolt mai degrabă atmosfera din oraș, impresiile cele mai sincere despre organizare și alte păreri pe care mi le va lăsa Untold Festival.

Nu știu dacă voi reuși să fac live blogging pe Urban.ro, voi încerca, însă pe pagina de Facebook cu siguranță veți vedea actualizări constante de la toate scenele. Oricum, după fiecare zi veți putea citi o cronică, cu fotografii, setlisturi și multe altele.

Vă las cu două imagini din Gara Cluj-Napoca, unde am avut după prânz o scurtă incursiune pentru a ridica pe cineva. Untold is… here! 🙂

P.S.: La 18:00 merg la conferința de presă a lui ATB. Aveți vreo întrebare pentru DJ-ul și producătorul trance de origine germană?

untold festival sosire gara

untold festival sosire gara cluj

One thought on “Zilele acestea transmit de la Untold Festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *