Unde-i palmierul din Bacau?

In momentul in care lucrarile la Piata Casei de Cultura din Bacau au fost terminate, administratia publica a mun. Bacau s-a gandit ca un palmier ar da bine in centrul orasului Bacau. Zis si facut: un palmier din sera Directiei de Salubritate si Spatii Verzi Bacau a fost pus in fata Casei de Cultura.

Ideea de palmier in zona temperata a fost digerata usor de cetateni, majoritatea fiind incantati de prezenta unui arbore de acest tip intr-un oras monoton ca Bacau. In toamna anului 2008 palmierul din Bacau a fost distrus de vant. La cateva zile dupa nefericitul eveniment, „planta vedeta” a fost retrasa in sera.

In ultimele zile temperaturile au depasit 20 de grade celsius, drept urmare palmierul ar trebui scos din sera si pus in piata. Eu un lucru nu am inteles: de ce Ziarul de Bacau a scris un articol cu titlul „Palmierii din centrul Bacaului„? Sunt sau au fost cumva mai multi?

24 august 2008

7 octombrie 2008
6 aprilie 2009

7 thoughts on “Unde-i palmierul din Bacau?

  1. si ar putea sa deea drumu si la apa la piata pietonala…..si la fanta din parcul central si la parcul catedralei !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *