Vanatoare de oua de ciocolata, astazi, la Promenada Mall

Joi, 16 Aprilie 2009 | Bacau, stiri | 2 comentarii

Promenada Mall va invita astazi 16 aprilie 2009 incepand cu ora 18:00 sa luati parte la o vanatoare de oua de ciocolata.

Iepurasul va ajuta participantii sa gaseasca cele 500 de oua de ciocolata care vor fi ascunse in galeria comerciala. Cei mai harnici copii vor fi recompensati cu premii.

De altfel, centrul comercial Promenada gazduieste zilele acestea o expozitie inedita de arta intitulata “Mieii zburda pe campii, hai sa ii coloram copii!”. Copiii care au participat la acest proiect vor fi premiati astazi.

2 comentarii la “Vanatoare de oua de ciocolata, astazi, la Promenada Mall”

  1. Anonymous 16 Aprilie 2009 at 13:31 Permalink

    Mai fain e la Arena Mall, concursurile organizate la Arena sunt interactive si educative in acelasi timp. Am fost mirata cand am ajuns cu copilul si in acelasi timp incantata.
    Ma bucur ca mai exista oameni minunati si ca ii mai prind cu fetita mea in Arena Mall pana la sfarsitul saptamanii.

  2. Clubul SMART 16 Aprilie 2009 at 21:36 Permalink

    Frumos ar daca toate marile firme care au deschidere catre public: Mall-uri, hipermarketuri, etc. ar organiza astfel de evenimente mai des. Arena Mall, City Cenrter, Promenada Mall sau REAL sunt cele care obisnuiesc sa organizeze astfel de spectacole.E bine ca mall-urile dau tonul la astfel de manifestari, chiar si cu un substrat publicitar, important este ca beneficiarii suntem noi cumparatorii.


Lasa un comentariu