Velvetine – Safe (Wherever You Are) (Rank 1 Remix)

Marti, 9 Martie 2010 | muzica, Radio Deea | 1 comentariu

Stiu ca au trecut mai bine de 3 luni de la prima auditie a acestei piese in Trance Around The World 301, dar am decis sa o pun pe blog in momentul in care o voi avea full. Daca va intrebati cine este Velvetine, este un nou proiect vocal trance format din duo-ul Myon & Shane 54 si vocalista Aruna. Primul single este intitulat “Safe (Wherever You Are)” si a fost lansat ieri, 8 martie 2010 cu prestigiosul label AnjunaBeats. Release-ul contine 4 variante: Original Mix, Ian Flux & Thomas Bloefeld Vocal + Dub Mix si Rank 1 Remix.

Sa trecem in revista si cateva vorbe despre autorul remixului pe care vi-l propun azi spre auditie. Rank 1 (aka Benno de Goeij) este unul dintre cele mai prolifice nume pe scena trance mondiala, atat ca dj, cat si ca producator. Clubberii din toata lumea, poate multi si din Romania cunosc piese realizate de Rank 1 precum This World Is Watching Me (with AvB), Symfo (Imnul Sunrise Festival 2009), L.E.D There Be Light (Imnul Trance Energy 2009) sau And Then (vs. Jochen Miller). Ultimul single Rank 1 este realizat in colaborare cu Jochen Miller, se numeste The Great Escape si domina preferintele mele muzicale, fiind pe primul loc in topul personal.

Remixul de la Rank 1 pentru Safe (Wherever You Are), primul single al proiectului Velvetine este foarte bun. Imi place. A intrat in playlist-ul tuturor djilor de trance din intreaga lume si este, fara doar si poate, una dintre cele mai de succes piese vocal trance in acest moment. Sper sa va placa!

1 comentariu la “Velvetine – Safe (Wherever You Are) (Rank 1 Remix)”

  1. Anonymous 2 Aprilie 2010 at 17:25 Permalink

    cu siguranta una din melodii-le care va fii printre primele 10 ale lumi in tune of the year ..oricum e super melodia si Rank 1 demonstreaza inca odata ca fara Rank 1 muzica trance ar fi fost mult prea saraca.Bravo Rank 1 it's amazing remix!


Lasa un comentariu