Victor Ponta: “Nici bine nu am ajuns în Bacău, că primarul și președintele CJ au sărit să-mi ia banii”

Duminica, 27 Mai 2012 | Bacau, foto, stiri | Comenteaza

Eu zic că este un lucru bun că primarul Romeo Stavarache și președintele CJ Dragoș Benea sunt “la putere”, ca să zic așa, iar faptul că aceștia sunt favoriți la alegerile locale din 10 iunie înseamnă că suntem “în cărți” pentru obținerea suportului total din partea guvernului pentru proiectele Bacăului.

Victor Ponta, premierul României și co-președintele USL s-a aflat vineri în Bacău pentru a lansa candidații la functiile de primari, consilieri locali, județeni, dar și de președinte al Consiliul Județean. Peste 2000 de membri ai celor trei partide din USL au fost prezenți la Teatrul de Vara.

Mă bucur că în Bacau alianța USL funcționeaza și că a reușit să implementeze proiecte importante împreună. Am purtat o discuție cu Romeo Stavarache și Dragoș Benea asupra unor proiecte ca șoseaua de centură și Spitalul Municipal pe care le voi sustine cu siguranță. Bacăul este un oraș mult mai moderm decât multe alte municipii mai mari.

La început am fost 4 oameni care au crezut în USL , nimeni altcineva nu ne dădea șanse. Vă mulțumesc că în Bacău orgoliile personale sunt mai puține decât proiectele care ne leagă. Am ascultat primul discurs al domnului Stavarache în care nu s-a spus numele Hrebenciuc. Sper să lucram bine împreună. Voi fi foarte fericit să sprijin proiectele USL-lui în Bacău. – a declarat Victor Ponta la lansarea candidaților USL pentru județul Bacău de vineri.

Lasa un comentariu