Câteva ore până se încheie votarea. Mâine anunț câștigătorii! Premii de la Piazzetta.

Joi, 16 Octombrie 2014 | Bacau | 2 comentarii

Mâine revin în Bacău,. Primul lucru pe care îl voi face acasă este să merg la Casa de Cultură, unde la ora 16:00 începe Balul Bobocilor al Colegiului Național “Gheorghe Vrănceanu”. Se anunță interesant: folclorul românesc contemporan ca temă principală, sală full, probă surpriză de cultură generală, afterparty în Club Vanity etc.

Pentru că vocea poporului e foarte importantă, premiul de popularitate va fi acordat de organizatorii de la XII C în urma votului pe care îl găzduiesc începând cu 1 octombrie pe blog. Au mai rămas doar câteva ore până pun punct procesului de vot. Liniile, ca să ne simțim puțin ca la Eurovision, sunt deschise până la ora 24:00.

piazzetta logoÎn ceea ce privește rezultatele, le voi face publice mâine la bal, după care le voi posta și aici, pe blog. Cât despre premii, am pregătit o supriză. Pe lângă recompensele puse la cale de organizatori, cei doi câștigători ai titlurilor de Miss și Mister Popularitate vor primi fiecare din partea mea o cină/masă la Piazzetta.

Îl știți, e unul dintre cele mai populare și frecventate localuri din oraș. Cu greu găsești un alt restaurant în Bacău a cărui mâncare să o pui pe picior de egalitate cu bucătăria de la Piazzetta, partener al votului pentru Balul Bobocilor de la Vrănceanu – ediția 2014. Ca să fie clar, cina nu e cu mine și nici n-am de gând să-i cuplez pe cei doi boboci populari. 🙂 Ambii câștigători vor primi câte un voucher cu care se descurcă ei.

Despre Piazzetta am mai scris când s-a deschis cea de-a doua locație din Bacău, Boutique Hotelul.

boutique hotel piazzetta (1)

2 comentarii la “Câteva ore până se încheie votarea. Mâine anunț câștigătorii! Premii de la Piazzetta.”

 1. daniel 17 Octombrie 2014 at 14:40 Permalink

  “Vrânceanu” si nu “Vrănceanu”

  • Kristofer 17 Octombrie 2014 at 14:48 Permalink

   E Vrănceanu, te asigur eu.
   Vrânceanu am folosit și eu la început, până mi-au sărit în cap elevii liceului ca stâlcesc numele colegiului lor.


Lasa un comentariu