Votati Miss si Mister Popularitate Vranceanu 2011


Da, ati vazut bine. Balul Bobocilor de la Colegiul National „Gheorghe Vranceanu” se va desfasura vineri, 28 octombrie 2011, la Casa de Cultura „Vasile Alecsandri”. Pana pe 27 octombrie va puteti vota favoritii pentru premiile de popularitate. Sunt 20 de tineri in concurs, zece la Miss, zece la Mister. Sondajul a inceput pe 11 octombrie 2011 la Goga Dan Vasile (GvD92.blog.com), insa, avand in vedere ca blogul lui a fost suspendat, votarea s-a mutat aici.

Concurentii si organizatorii au avut marele noroc ca platforma pe care se voteaza este independenta de blog. Prin urmare, numarul de voturi nu se reseteaza, iar procesul continua aici. Ce pot sa va spun este ca pana in acest moment pe GvD92 au votat 1450 de persoane pentru Miss, respectiv 1200 pentru Mister. Numaratoarea voturilor continua, prin urmare cei care au votat pe GvD nu mai au voie sa faca acest lucru.

Regulile sunt aceleasi ca la Ferdinand. Avem slide-uri cu fotografiile participantilor si va puteti sustine preferatii prin comentarii. Cei care triseaza vor fi exclusi din votare. Rezultatele vor fi anuntate in cadrul balului. Succes!


Miss Popularitate Vranceanu 2011

Mister Popularitate Vranceanu 2011

Cine sunt favoritii vostri? Ati vazut programul celorlalte baluri ale bobocilor?

23 thoughts on “Votati Miss si Mister Popularitate Vranceanu 2011

  1. Inca o data mii de scuze celor implicati. inca nu am primit vreun raspuns asa ca problema stagneaza.
    Multumesc Kristofer pentru ajutor!

  2. Votati Vlad Popa, un baiat cu deosebite rezultate la invatatura. Multiplu premiant la concursuri si olimpiade la matematica, fizica si romana si nu numai. Intr-adevar merita! Pacat ca nu mai e la Ferdinand.

  3. nu merita cine a castigat nici la fete nici la baieti…pile la greu frate :-J nimic nu mai e corect in ziua de azi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *