Voxis vs. Dj Andi – To The Moon

Marti, 2 Decembrie 2008 | muzica, stiri, Vibe FM | 1 comentariu

Dj Andi este omul din spatele atmosferei care se formeaza in fiecare seara de la 6 la 9 la Vibe FM in cadrul emisiunii Request 629, alaturi de Liviu Hodor. Pe langa faptul ca are la activ single-uri ca 4 The 1st Time, Slow Down, Fire sau noul Colours of The Rainbow, Dj Andi se remarca si ca remixer, ultimul sau remix fiind la piesa Chicanos – Suki Suki, varianta ce se difuzeaza la Vibe FM si este in 20 Vibes.

In viitorul apropiat va scoate videoclip la actualul single “Colours of The RainBow” (feat. Stella) dupa care se va pregati pentru lansarea unui album. Pana atunci, puteti face cunostinta cu noul concept de party cu care se prezinta la evenimentele de club: Andi mixeaza, Stella canta iar The Rythmix sustine atmosfera!

Andi “a aruncat” zilele trecute pe piata o noua productie realizata impreuna cu baietii de la Voxis intitulata “To The Moon“. Melodia se bucura de un sound friendly pentru anul 2008, fiind pe aceeasi nisa cu piese ca Sexy Thing, Nasty Dream, Beautiful Day, Hot sau Desire. “To The Moon” se difuzeaza in cadrul emisiunii Request 629 si in timpul zilei la Vibe FM! Auditie placuta!

1 comentariu la “Voxis vs. Dj Andi – To The Moon”

  1. Robertworld_93 3 Decembrie 2008 at 16:06 Permalink

    una din melodiile mele preferate de la vibe :X! la mai moolte….


Lasa un comentariu