W&W – Impact

Vineri, 14 Ianuarie 2011 | muzica | 1 comentariu

Anul 2008 este anul in care W&W, proiect format din Wardt van der Harst si Willem van Hanegem, lansa Arena, un adevarat imn pentru clubberii din intreaga lume. Arena s-a auzit in playlist-urile tuturor djilor din prima linie si a fost inclusa in foarte multe compilatii si topuri. In 2010 duo-ul W&W a intrat in Top 100 DJ Mag pe locul 71.

Printre productiile consacrate marca W&W se numara: Arena, Synergy, Mainstage, Aligator Fuckouse, D.N.A, Manhattan, dar si remixuri pentru piese ca Aly & Fila feat. Denise Rivera – My Mind Is With You, Orjan Nilsen – Arctic Globe sau Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain. Alpha este una dintre piesele mele favorite din 2010.

Dupa colaborarea cu Leon Bolier pentru piesa Saturn si EP-ul Break The Rules/Nexgen produs in colaborare cu Ben Gold, W&W a incheiat anul remixand John O’Callaghan – Botnik si Sean Tyas – Banshee.

Urmatorul single W&W a fost inclus in editia de aseara a show-ului A State of Trance. Se numeste Impact si va fi lansat pe 7 februarie 2011 cu label-ul Captivating Sounds (imprint al Armada Music).

1 comentariu la “W&W – Impact”

  1. FreeSeoDesign 14 Ianuarie 2011 at 21:01 Permalink

    Da, am ce asculta in seara asta :)
    Sunt piese extraordinare 😉


Lasa un comentariu