Will.i.steal… din muzica dance

Joi, 18 Aprilie 2013 | muzica | 4 comentarii

Pardon, Will.i.am. Cântărețul furăciosul are un nou album. Nu-mi place așa mult muzica comercială, ba din contră, îmi știți pasiunea pentru trance și progressive.

Degeaba ai pe album colaborări cu nume precum Britney Spears, Eva Simons, Chris Brown, Justin Bieber, Miley Cirus și alți pokemonii, dacă tu, marele compozitor Will.i.am, cu 6 milioane de like-uri pe Facebook, furi de la Arty și Mat Zo, doi producători trance relativ necunoscuți față de tine. E jenant.

Acesta este subiectul săptămânii în muzica dance. “Let’s Go”, piesă cântată de Chris Brown, cică produsă de will.i.am și inclusă pe albumul #willpower, seamănă perfect pe unele pasaje cu una dintre piesele trance care au făcut istorie în 2011. Se numără printre favoritele mele din acel an.

will.i.am stealing from arty and mat zo

Arty a declarat astăzi că știa de faptul că will.i.am este interesat să sampleze “Rebound“, însă a subliniat că nu există nicio înțelegere contractuală între cele două părți. În semn de protest, Mat Zo și-a sters contul de Twitter. Will.i.am n-a scos niciun cuvânt până în momentul de față. Chris Brown a reacționat stupid: Nu știu cine sunt Mat Zo și Arty. Eu cred că știe și e porc.

Ascultați și judecați…

Arty & Mat Zo – Rebound (data lansării: 18 aprilie 2011)

will.i.am feat. Chris Brown – Let’s Go (data lansării: 19 aprilie 2013)

Interscope Records, casa de discuri la care va fi lansat noul album al lui Will.i.am, tace. La fel și britanicii de la Anjunabeats, deținătorii drepturilor pentru “Rebound”.

Reacțiile din partea fanilor lui Arty și Mat Zo și a comunității trance nu au întărziat să apară. Facebook, Twitter, YouTube, toate sunt pline de indignarea celor care îndrăgesc muzica trance. Pe YouTube, “Let’s Go” are peste 23 000 de dislike-uri, în timp ce aprecierile nu trec de 2 000. De asemenea, pagina Will.I.Steal – Disgrace to Music începe să strângă like-uri.

Thief.i.am.

4 comentarii la “Will.i.steal… din muzica dance”

 1. Alex 18 Aprilie 2013 at 00:42 Permalink

  Chris Brown e un geniu nerecunoscut al P.R.-ului 😀 Mai bine tacea si isi lua om competent care nu scotea astfel de ineptii.

 2. play 18 Aprilie 2013 at 18:19 Permalink

  Nu a copiat piesa aia, ci vreo 5.

 3. Cosmin 19 Aprilie 2013 at 22:59 Permalink

  Check great times are coming. Undeva dupa minutul 3, e fix Denyz Koiu – Tung !

 4. B.C. 20 Aprilie 2013 at 12:27 Permalink

  Ascultati “Misirlou” de la Dick Dale si spuneti cu ce suna :))


Lasa un comentariu