Foto: Zăpadă în Bacău. Deszăpezire când?

Duminica, 28 Decembrie 2014 | Bacau, foto | 1 comentariu

Că a nins în toată țara ați văzut și voi și, chiar dacă nu v-ați ridicat din pat toată ziua, cu siguranță ați aflat de pe Facebook că s-a depus un strat de zăpadă de câțiva centimetri. Dar nu asta voiam să vă spun, ci să vă arăt câteva fotografii pe care le-am făcut în seara asta.

Nu neapărat pe motiv de tracțiune spate, însă cert e că mi-am lăsat mașina acasă, mi-am pus cizmele mele fancy de iarnă în picioare și am pornit la pas prin centrul Bacăului. Mă așteptam să văd mai multă lume la plimbare care să se bucure de zăpadă. Nici utilajele nu m-au mulțumit. Eu mi-am lăsat mașina acasă, nu pot spune că eram direct afectat, însă stratul de zăpadă de pe carosabil avea vreo câțiva centimetri, iar autospecialele au fost cam scumpe la vedere. Absența lor se vede cu ochiul liber. Nu trebuie să fii nici specialist, nici cârcotaș.

Nu știu cum va fi dimineață, însă dacă municipalitatea și/sau firmele care se ocupă de deszăpezire o țin în ritmul ăsta, o vom auzi din nou pe aia cu “am fost luați pe nepregătite”. Și, aș mai adăuga eu, cu burțile pline și fără chef de muncă între sărbători.

Apropo, știe cineva ce firmă/firme se ocupă iarna aceasta cu deszăpezirea în municipiul Bacău? Sau se ocupă numai cei de la salubritate? N-am văzut niciun articol în presa locală pe această temă, iar pe site-ul Primăriei Bacău nu am găsit informații în acest sens.

1 comentariu la “Foto: Zăpadă în Bacău. Deszăpezire când?”

  1. Aioanei 29 Decembrie 2014 at 15:30 Permalink

    la Pastele cailor!


Lasa un comentariu