BarajFEST 2010?

Sambata, 7 August 2010 | Bacau, fun, Video | 2 comentarii

AfterParty BarajFEST 2010 editia a II-a . Va asteptam la urmatoarea editie in centrul Moldovei . Venind dinspre Bacau pe varianta Moinesti-Comanesti, dupa ce intrati in Darmanesti faceti dreapta spre Valea Uzului (indicator 12 km) si mentineti drumul spre Baraj. Locatia este superba, apa este calda, bautura din plin si fetele sunt mai mult decat ok.

Filmuletul este unul de prezentare pentru a va aduce la cunostinta ca nu am uitat sa ne distram, sau sa se distreze indivizii din scurtmetraj. Ne asteptam la un numar foarte mare de oameni in vara anului 2011. Intentionam sa facem banere, sa strangem fonduri pentru un mult mai placut sejur in inima Moldovei. Cele doua editii precedente au fost facute intr-un grup mic pentru a testa “terenul”. Avem peste 30 de ani de experienta in organizarea show-urilor si avem pretentii de la noi. Daca sunteti dispusi sa ne ajutati pentru creearea unui site va suntem recunoscatori. Va asteptam.! (Organizatorii)

2 comentarii la “BarajFEST 2010?”

  1. Anonymous 8 August 2010 at 13:33 Permalink

    Uite cum se face cunoscut si barajul de la Darmanesti :)

  2. fram 1 August 2011 at 15:00 Permalink

    fiind primul link care imi apare cand caut pe google barajfest am sa-ti mai fac cadou un film 😀 http://www.youtube.com/watch?v=cf3sMiEQvHE enjoy!


Lasa un comentariu