Delincventul cu tupeu

Marti, 4 Decembrie 2007 | Bacau, Pareri personale | 6 comentarii

In urma cu o luna, pe 5 noiembrie am scris un articol despre “Trei minori din Bacau care gonesc cu 120km/h” si care avea un video atasat in care se ilustra isprava lor.

Astazi, unul dintre cei din film a venit la scoala pentru a-si face dreptate. Am fost chemat de colegi afara si am vazut un tanar, va asigur ca era minor, care cica a fost sofer in film. Cu cercel in ureche, plin de sarm smecheresc, m-a cheamat afara intr-un colt mai retras, evident ca nu m-am dus, am ramas impreuna cu colegii care va asigur ca sareau pentru mine.

S-a prezentat, a spus cine este, dupa care mi-a spus ca “Vine baietii si te bate!”, am vrut sa ii spun ca vin (nu vine) baietii.
Ma rog, era impreuna cu altcineva care era doar intermediar, respectivul doar l-a adus la scoala, nu comentez pe seama lui.

Stiu ca se va oftica si se va mania asa zisul sofer. N-are decat sa vina cu cine vrea el sa imi ceara socoteala, oricum tot el se va baga in cacat pana la gat.
In primul rand greseala lor este ca au condus acea masina, au depasit cu mult viteza admisa, treceau printre carute si oameni ca printre jaloane si in final au si postat filmul pe YouTube…

Bravos!

6 comentarii la “Delincventul cu tupeu”

 1. Anonymous 4 Decembrie 2007 at 19:39 Permalink

  …si greseala ta este ca faci mare scandal pe tema asta, desi nu ai nicio legatura cu ei. e adevarat ca nu trebuiau sa conduca daca erau minori, dar este datoria politiei (care, sunte de acord ca nu prea si-a facut treaba in acest caz) sa ii aresteze si sa ii acuze.daca te bagi tu s-ar putea sa “vine” baietii pana la urma…

 2. Anonymous 4 Decembrie 2007 at 20:05 Permalink

  weeeeee….
  O sa-ti iei bataieee! :))

 3. pingu' 5 Decembrie 2007 at 01:13 Permalink

  cred k iti iei o mica capaceala pana la urma… :))

 4. Anonymous 6 Decembrie 2007 at 16:08 Permalink

  ba ala care a venit la scoala la tine era minor ba muie si ala care conduce ii altcineva nu are treaba cu faza de la scoala 😉 moama da prost mai esti si ce nasol interpretezi esti varza

 5. Anonymous 6 Decembrie 2007 at 16:21 Permalink

  lasa fratioare ca doar iti merge odata de 2 ori da a 3 a ora tot tio ei fraere imi pare rau ca nu tia dat in gura sa te bage vo 2 saptamani in coma in mm de copil atomic

 6. Anonymous 7 Decembrie 2007 at 20:21 Permalink

  ba frate tu chhiar vrei sal aduc dinnou pe ala la scoala? in plus ala care conducea avea permis;) si 2.baietii nu se bagau ca eram eu;)


Lasa un comentariu