Să demascăm mitingul cu japca de la Iași al partidului-stat!

Joi, 9 Mai 2019 | Bacau, Politica | 2 comentarii

Vreo 10.000 de persoane din Bacău (printre care o grămadă de profesori, funcționari și angajați la stat) sunt cărate astăzi la Iași cu forța sau convinși prin diverse tactici, sub coordonarea baronului maxim Dragoș Benea, pentru mitingul anunțat cu mare fast de partidul stat în capitala Moldovei.

Sute de autocare, microbuze și mașini au fost reperate pe traseu. O spun din start: nu-i condamn nici pe cei plătiți să participe, nici pe angajații la stat “invitați” de PSD să vină la miting. Sunt sigur că mulți dintre ei fac ce știu ei mai bine în cabina de vot (iar 2016 a demonstrat pentru început acest lucru).

Ce putem însă să facem acum este să îi demascăm.
Fac un apel la toți profesorii, asistenții, funcționarii care au fost obligați să fie turiști la mitingul lui Dragnea de la Iași să îmi transmită cine i-a “invitat” și a pus presiune pe ei în acest sens. Asta dacă vor ca ai lor copii sau nepoți să nu trăiască aceeași umilință într-o asemenea zi de sărbătoare europeană.

Iar dacă nu, să semnaleze acest abuz direct organelor de anchetă, bucurându-se de protecție atât în baza Codului de Procedură Penală, cât și conform Legii avertizorului de integritate.

*Fotografii făcute de un prieten care astăzi (și nu numai) e cu ochii pe ei

2 comentarii la “Să demascăm mitingul cu japca de la Iași al partidului-stat!”

  1. Andraa 9 Mai 2019 at 12:26 Permalink

    esti tu sigur ca s-au dus cu forta? Am profi la Alecsandri care se inchina la PSD…

  2. Kros 10 Mai 2019 at 15:40 Permalink

    Esti asa sigur ca au fost 10.000 din Bacau? Adica ieseni nu au fost? De ce esti asa de ipocrit? 10.000 au fost de toti.Ati luat-o razana cu totii.Semanati dezbinare si nu sunteti mai diferiti decat cei din PSD.


Lasa un comentariu