Fake-news ordinar cu inaugurarea Centurii Bacău pe bicicletă

Sambata, 26 Octombrie 2019 | Bacau, Politica | Comenteaza

Astăzi, un spectacol penibil a fost dat pe centura politicii băcăuane. Mai precis, pe șantierul Centurii Bacău, aflată la un grad de execuție de 31% fizic și sub 10% financiar (raportat la luna septembrie), premierul țării Viorica Dăncilă și baronul Benea + acoliții săi s-au plimbat cu bicicleta pe câțiva metri de asfalt turnat în scop electoral pe amplasamentul variantei ocolitoare.

Uite așa, pesediștii vând astăzi cetățenilor iluzia că au inaugurat “primii kilometri de autostradă din Moldova”, chiar prim-ministrul postând pe pagina sa de Facebook această informație de-a dreptul uluitor de falsă și mincinoasă.

De 30 de ani tot așteptăm această variantă ocolitoare și am înghițit promisiuni după promisiuni, minciuni gogonate despre finanțarea acesteia (încă nu are contract din POIM asigurat și niciun baron nu ne poate contrazice), zeci de vizite electorale, iar ceea ce primim asta este la finalul anului 2019: un strat de asfalt turnat în scopuri pur electorale pe care să pedaleze Dăncilă și baronii care o susțin.

O provocare pentru aceste personaje: aveți curajul să pedalați în centrul orașului Bacău, acolo pe unde trec zilnic mii de autovehicule care ar fi ocolit orașul dacă 30 de ani v-ați fi făcut treaba și pe unde nu există infrastructură pentru bicicliști în anul de grație 2019?

viorica dancila centura bacau

Lasa un comentariu