Sunt adeptul lui 1 Mai muncitoresc

Marti, 30 Aprilie 2013 | Bacau, Pareri personale | 1 comentariu

O întrebare pe care am lansat-o deja pe Facebook și pe Twitter se referă la ziua de mâine, 1 Mai muncitoresc. Nu degeaba îi spun muncitoresc, căci dilemea mea este… care o fi principiul din spatele ideii de a nu munci pe 1 Mai? Toți “muncitorii” îmi vor sări acum în cap.

Părerea mea este că munca nu se rezumă exclusiv la a merge la serviciu zi de zi, ci efectiv la a munci. Iar munca e un cuvânt care dă fiori multor români. Eu muncesc făcând ce-mi place încă de la vârsta de 14 ani. Și o fac zilnic, scriind și trăgând tare pentru organizațiile din care fac parte.

A lenevi înseamnă să stai degeaba. Nu e cazul Tineretul Social Democrat Bacău, de exemplu, care sărbătorește 1 Mai prin muncă. Mâine, începând cu ora 10:00, membrii și voluntarii TSD Bacău vor planta puieți în părculețul din incinta Spitalului Județean Bacău.

Inițiativa îi aparține lui Codrin Costan (vicepreședinte TSD Municipiul Bacău), iar printre cei care vor munci la mărirea concentrației de oxigen (așa cum îmi place mie să mai numesc acțiunile de plantare) din curtea spitalului se numără și deputatul Cosmin Necula.

Nu vom avea mitinguri cu mici si bere, ci actiuni prin care vrem sa aratam ca suntem alaturi de oameni si ca ne pasa de mediul in care traim. Cei care doresc sa se alature demersului nostru, sunt asteptati.” – Cosmin Necula, deputat Colegiul 2.

Să muncim, deci!

Foto via 1 Mai 2011, când PSD a vopsit podul de la Gârleni în portocaliu

PSD-Bacau-la-Ziua-Muncii-Verzi-5

1 comentariu la “Sunt adeptul lui 1 Mai muncitoresc”

  1. Mihai Enasel 1 Mai 2013 at 08:15 Permalink

    Buna initiativa!


Lasa un comentariu