USR.ro – unde este transparența bugetară promisă?

Marti, 7 Iunie 2022 | Politica | Comenteaza

Ca partid care și-a făcut un titlu de glorie din transparența decizională și a cheltuirii banului public, USR trebuia ca la ora asta să aibă pe site, în detaliu, fiecare cheltuială și plată făcută din banii partidului (care sunt fonduri publice, conform legii).

Din păcate, acest lucru nu se întâmplă și acesta este un fapt, nicidecum vreo supoziție. Pentru că a spus public treaba aceasta, colegul Andrei Lupu a fost dat afară din grupul parlamentar al USR (și probabil că i s-au făcut și niște sesizări pentru a fi dat afară din partid, cum am pățit eu deja la Bacău).

Așa îi trebuie dacă nu a făcut ca un deputat USR băcăuan, care tace mâlc în Comisia de control al SRI (apropo de noile proiecte de lege privind siguranța națională) și care a vorbit 1 minut și 25 de secunde în plen în aceste 18 luni de mandat în Parlamentul României!

P.S.: cu bilanțurile contabile și raportările sintetice transmise la AEP nu se face primăvară. Ar fi normal ca pe site-ul partidului să regăsim fiecare contract, fiecare plată, iar aceasta să fie cea mai bună dovadă cu privire la felul în care acest partid vede transparența cheltuirii banului public.

transparenta usr

Lasa un comentariu