Above & Beyond – Group Therapy (album tracklist)

Joi, 28 Aprilie 2011 | muzica | 1 comentariu

Astazi va prezint tracklist-ul noului album Group Therapy al trio-ului britanic trance, Above & Beyond. Albumul este asteptat de fanii genului din intreaga lume. Din cate stiu, tracklist-ul nu a fost anuntat oficial, dar ce vedeti mai jos este in proportie de 90% configuratia albumului ce va fi lansat pe 7 iunie 2011 cu label-ul Anjunabeats. Coperta noului CD este extraordinar de simpla si frumoasa. Aceasta va fi grafica tuturor single-urilor de pe noul album.

Above & Beyond este o trupa britanica de muzica trance formata in 2000 de Jono Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamäki, adica de cei care alcatuiesc si astazi formatia. Productiile lor sunt cantate de cei mai cunoscuti djs, iar ei sunt mereu on tour in toata lumea, mixand in zeci de tari, in cele mai tari cluburi din lume. Cei trei au pus bazele Anjunabeats, unul dintre cele mai cunoscute nume in zona label-urilor trance din lume.

Cand spunem Above & Beyond ne referim la un nume care in 2010 s-a clasat pe locul 5 in Top 100 DJ Mag, clasamentul de referinta in muzica electronica de pretutindeni.

Grupul are la activ doua albume celebre (Tri-State si Sirens of The Sea), 11 compilatii (Volumele Anjunabeats, Volumele Anjunadeep, Trance Nation, etc.), zeci de single-uri, unele dintre ele sub proiecte ca OceanLab (feat. Justine Suissa) sau Tranquility Base, dar si foarte multe remixuri, cateva dintre ele pentru nume ca Armin van Buuren, Delerium, Madonna, Dirty Vegas, Motorcycle, Tomcraft, Ferry Corsten sau Radiohead.

Nu putem sa trecem mai departe fara sa trecem in revista o parte dintre cele mai de succes single-uri semnate de Above and Beyond: Far From In Love, Oceanic, Buzz, No One On Earth (feat. Zoe Johnston), Air For Life (vs. Andy Moor), Can’t Sleep, Anjunabeach, Sirens Of The Sea, Breaking Ties, Miracle, On A Good Day, Lonely Girl, etc.

Ar mai fi de adaugat in singur lucru: cunoscutul show radio Trance Around The World with Above & Beyond care se difuzeaza in fiecare vineri, incepand cu ora 21:00 (ora Romaniei), la Trance Radio – Digitally Imported. Eu il ascult saptamanal.

Primul extras pe single de pe noul album este Sun & Moon, o piesa care domina playlist-urile dance din toata lumea. Urmatorul single va fi Thing Called Love. In curand vom auzi un preview al intregului album, dar pana atunci va las sa aruncati o privire peste tracklist.

Tracklist Above & Beyond – Group Therapy (2011 artist album):
01. Filmic
02. Alchemy (feat. Zoe Johnston)
03. Sun & Moon (feat. Richard Bedford)
04. You Got To Go (feat. Zoe Johnston)
05. Black Room Boy
06. Giving It Out (feat. Zoe Johnston)
07. On My Way To Heaven (feat. Richard Bedford)
08. Prelude
09. Sun In Your Eyes
10. Love is Not Enough (feat. Zoe Johnston)
11. Every Little Beat (feat. Richard Bedford)
12. Sweetest Heart (feat. Zoe Johnston)
13. Thing Called Love (feat.Richard Bedford)
14. Only a Few Things (feat. Zoe Johnston)
15. Eternal

1 comentariu la “Above & Beyond – Group Therapy (album tracklist)”

  1. Totto 1 Mai 2011 at 10:41 Permalink

    Felicitari pt articol. A&B sunt o legenda a trance ului.


Lasa un comentariu