Alecsandriul şi-a reales reprezentanţii în Consiliul Elevilor

Luni, 6 Februarie 2012 | Bacau, foto, Video | 3 comentarii

Elevii Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri” -toţi, nu doar şefii de clasă (ca în octombrie 2011)- şi-au votat astăzi reprezentanţii în Consiliul Şcolar al Elevilor. Cezar Ignat a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte. La fel şi Bogdan Petrea şi Georgiana Baciu, ambii ca vicepreşedinţi. Sachelarie Alin a fost ales şi el vicepreşedinte. Procesul de vot a fost corect, mai catolic decât papa pe alocuri şi, zic eu, transparent. Regulamentul care a fost călcat în picioare la începutul anului şcolar a fost acum respectat cu stricteţe. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Membrii board-ului Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău au gestionat ireproşabil organizarea. Sunt mulţumit că am lăsat în urmă nişte oameni muncitori, care îşi doresc să facă multe lucruri pentru elevii care i-au ales. Am fost la CNVA în calitate de observator din partea Divanului AdBlog, chiar dacă mai ocup şi funcţia de preşedinte de onoare în CJE Bacău.

FSC, Crucea Roşie şi CPECA au avut şi ei voluntari care au observat scrutinul pas cu pas, de la validarea candidaturilor şi aducerea buletinelor în sălile de votare, până la numărarea voturilor şi scrierea procesului verbal. Delegaţii Consiliului Naţional al Elevilor nu au mai venit, cel mai probabil din cauza vremii nefavorabile. Să nu uităm, totuşi, aportul adus de aceştia la reorganizarea alegerilor din Alecsandri.

Pentru curioşi, au votat 801 elevi dintr-un total de 1130 înscrişi. O prezenţă foarte bună la vot. CNVA, welcome @ CJE Bacău. Sunteţi validaţi şi vă aşteptăm la Balul Balurilor!

3 comentarii la “Alecsandriul şi-a reales reprezentanţii în Consiliul Elevilor”

  1. Andrei 6 Februarie 2012 at 23:45 Permalink

    Consiliul Naţional al Elevilor nu a putut fi reprezentat din motive obiective.
    Consiliul Naţional al Elevilor mulţumeşte pentru implicare Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău.

  2. Laura 7 Februarie 2012 at 21:41 Permalink

    Daca au fost alesi aceiasi elevi, asta ar putea naste urmatoarea intrebare: nu cumva procedura contestata, aplicata anterior, era valida, de vreme ce s-a ajuns la acelasi rezultat?


Lasa un comentariu