Anul celor mai slabe farse de 1 Aprilie

Marti, 2 Aprilie 2013 | Pareri personale | 3 comentarii

Cei care mă cunosc știu prea bine faptul că sunt omul lucrurilor făcute până la capăt și serios, nu pe jumătate și nici doar de dragul de a fi făcute. 90% din glumele făcute astăzi, 1 aprilie 2013, sunt slabe și doar de dragul de a fi făcute. La modul că da, uite că am făcut și noi o farsă. E slabă, dar am făcut.

Acesta este un material dedicat celor care au simțul umorului și care înțeleg această sărbătoare. Frustrații de tipul “hă, da’ de ce să fac glume și farse azi?” sunt rugați să ne scutească pe ăștia care ne mai descrețim frunțile din în când.

În primul rând, dacă ai blog, ziar, site de știri, televiziune, post de radio, farsa trebuie publicată sau difuzată de la primele ore ale dimineții, astfel încât cei care sunt ocupați cu serviciul, școala, copiii să o muște direct, înainte să realizeze că astăzi este 1 Aprilie – Ziua păcălelilor și că în orice moment ar putea fi loviți cu vreo glumă proastă.

meditatii matematica cola cola

Cred că fazele de genul “renunț la blog”, “mi s-a furat aparatul de fotografiat și nu mai pupați poze de la evenimente”, “m-am bătut cu cel mai bun prieten de mai aveam puțin și ne înjunghiam” nu prea țin.

Știți ce mi-a plăcut anul acesta în mod deosebit? Google Nose. Americanii au căzut foarte ușor în plasă. Unii au făcut chiar și recenzii și au început să dezbată noul produs de la Google pe forumuri. Cretinoizi.

Din experiență vă spun că cele mai bune farse de 1 aprilie sunt cele care nu se fac în această zi, ci acelea care sunt demarate cu vreo două-trei zile înainte și care sunt demascate pe 1 aprilie.

Am fost prea ocupat cu Olimpiada de Comunicare Politică pentru a mă mai gândi anul acesta la o farsă, însă țin neapărat să trec în revistă glumele mele din anii trecuți.

1 aprilie

În 2011, am păcălit mii de persoane cu anunțul meu cum că intru în politică și candidez la Primărie. Am pus pe jar inclusiv politicieni marcanți ai Bacăului, ceea ce m-a amuzat teribil. Având în vedere vârsta mea, legea electorală nu-mi permitea să candidez. M-am distrat pe cinste atunci.

Nici nu farsa de anul trecut nu îmi este rușine. Au făcut-o și câțiva prieteni anul acesta. Este vorba despre schimbarea datei de naștere pe Facebook. Am primit pe 1 aprilie 2012 sute de urări pe Facebook. Majoritatea prietenilor de pe Facebook îmi uraseră la mulți ani cu 12 zile înainte, pe 18 martie 2012. Tare, nu?

3 comentarii la “Anul celor mai slabe farse de 1 Aprilie”

  1. Mihai Enasel 2 Aprilie 2013 at 17:25 Permalink

    Vad ca ti-am imprumutat si eu o farsa (aia cu schimbarea datei de nastere pe Facebook) dar fara sa-mi dau seama ca ai folosit-o si tu anul trecu!

  2. gabi 3 Aprilie 2013 at 20:42 Permalink

    Eu am schimbat data si anul trecut si anul asta. Asta in online. In offline am facut mai multe farse


Lasa un comentariu