Arty feat. Tania Zygar – The Wall

Arty (aka Artem Stolyarov) este un producator si dj trance de origine rusa si care are doar 21 de ani. Tanar, dar are deja cateva single-uri lansate la label-ul Anjunabeats si suport din partea celor mai cunoscuti dj din sfera trance. Productiile lui Arty se aud peste tot!

A remixat in 2010 Cosmic Gate – Back To Earth, Filo & Peri – This Night, Sneijder – Away From Here, Cosmic Gate – F.A.V., Above & Beyond vs. Kyau and Albert – Anphonic, Robert Nickson – We Won’t Forget, Statica – Blossom, D-Mad – She Gave Hapiness, Reverse – Absolute Reality, Daniel Kandi – Trapeze, etc. Single-urile sale, Rush si The Wonder, au fost incluse pe mai multe compilatii.

2011 a inceput pentru Arty cum nu se putea mai bine: single-ul Zara, remixurile pentru Mat Zo – Synapse Dynamics si Ferry Corsten – Punk, dar si cu Rebound, piesa realizata in colaborare cu Mat Zo, de altfel release-ul cu numarul 200 al Anjunabeats. Nu putem sa trecem cu vederea faptul ca a mixat in cadrul ASOT 500 – Den Bosch, la scena ASOT Blue, cea mai importanta.

Urmatorul release de la Arty este primul single vocal trance, intitulat The Wall. Vocea din spatele acestuia este Tania Zygar, cea cu care a colaborat tyDi pentru Vanilla si Half Light.

[kml_flashembed publishmethod=”static” fversion=”8.0.0″ movie=”http://embed.trilulilu.ro/audio/kristofer93/bd2ce52517af12.swf” width=”480″ height=”30″ targetclass=”flashmovie”]Get Adobe Flash player

[/kml_flashembed]

One thought on “Arty feat. Tania Zygar – The Wall

  1. Arty este chiar un rising star.
    Nu ma asteptam la un set atat de bun la asot 500..incluzand multe din propriile creeatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *