Candidatura pentru Capitala Tineretului e gata

Joi, 20 Octombrie 2016 | Bacau, Tineret | Comenteaza

I’m back! Documentul de candidatură prin care municipiul Bacău se va înscrie în cursa pentru titlul de Capitala Tineretului din România e gata, după 3 săptămâni de muncă serioasă depusă împreună cu organizațiile de tineret din Bacău.

Mențiuni speciale către Ingenious Drama și Surf The Earth Project aka Postolache Gabriel, Lucian Popa și Alexandru Ciobanu. Fără ideile lor, documentul ar fi fost o strategie fără culoare. De asemenea, mulțumiri celor de la Liga Studenților, fără de care nu reușeam să pornim pe acest drum, ei fiind cei care ne-au ajutat să găzduim prima întâlnire de lucru.

Acum urmează avizarea lui de către primarul Cosmin Necula, cel alături de care ne-am asumat această inițiativă, după care, desigur, depunerea candidaturii. Termenul limită e vineri.

Ceva îmi spune că o să vă placă tema, obiectivele, activitățile, identitatea vizuală, conceptul, dar mai ales lucrurile pe termen lung pe care le urmărim și vrem să le facem pentru tinerii băcăuani.

Bacău – Capitala Tineretului din România este de departe cel mai provocator și solicitant lucru la care am lucrat vreodată, dar, spunând-o cu mâna pe inimă, merită! Și abia am început! 😉

Mulțumim tuturor celor implicați în proces!

P.S.: da, de asta nu am mai scris pe blog în ultimele zile. Toată energia am investit-o în candidatură.

bacau-capitala-tineret-schema

Lasa un comentariu