Câteva articole restante, pe care le voi posta în următoarea săptămână

Miercuri, 28 August 2013 | Pareri personale | Comenteaza

În ultima perioadă, care se rezumă la câteva săptămâni bune, am fost în locuri și am participat la evenimente de la care nu am scris. Vina e numai a mea, însă am motivele mele și sunt sigur că mă veți înțelege.

În principal, aglomerația care m-a cuprins se explică prin desfășurarea proiectului “Bacău 360 – Turul virtual al județului Bacău“, care nu numai că implică o atenție sporită la activitățile din proiect, ci și o oarecare bătaie de cap -asumata, desigur- cu hârtiile ce trebuie făcute. Privind de pe margine, pare foarte ușor, dar cei care au lucrat la proiecte cu bani publici înțeleg foarte bine prin ce trec.

tsd la sulina 2013

În fine, hai să vă spun cu ce articole vă ameninț.

Cum a fost la:

  • Modulul III (Politici economice ale democrației sociale) al Bursei FES pentru tineri social-democrați (19-21 iulie 2o13);
  • Seminarul “Bursele europene: jurnaliști în dialog”, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România (2-4 august 2013);
  • A zecea ediţie a taberei Trofeul Naţional “Delta Dunării” pentru Tineretul Social Democrat (15-18 august 2013);

Sunt trei evenimente mari și late, despre care am adus vorba pe scurt în articolele mele, însă pe care nu am apucat să le recenzez. Voi face asta în următoarele zile și nu oricum, adică nu doar prezentându-le, ci exprimându-mi părerea sinceră despre ce s-a întâmplat la Sibiu, Tulcea, respectiv Sulina. Să ne citim cu bine! :)

sulina

Lasa un comentariu