Contramanifestație în Bacău, organizată de oamenii primarului

Joi, 5 Noiembrie 2015 | Bacau | 2 comentarii

O doamnă de treabă, cică ONG-istă, care a primit sute de mii de euro de la Primăria Bacău în acest an fără licitație și care a recunoscut că a prestat la comandă la Ziarul de Bacău și la 1 TV Bacău, instituții de presă controlate de primarul Romeo Stavarache (condamnat recent pentru fapte de corupție), organizează o contramanifestație la mișcările de stradă locale anticorupție.

E supărată, vezi Doamne, că peste 2.000 de oameni au strigat aseară împotriva tuturor politicienilor băcăuani. Cum am avut tupeul…

Asta așa, ca să știți cine vrea să dezbine strada. Cu “Muze Colorate” – așa vrea blatul politic local să reziste: prin tot felul de “oameni de bine”. Păcat. E și mai păcat că sunt tineri care cred discursul lor ipocrit… Vorba lui Vlad: Nu puneți botul, că nu merită!

Ca să vă reamintesc, Ziarul de Bacău aparținea lui Liviu Cenușă, iar 1 TV Bacău era o televiziune locală condusă de Lucian Goian, care are contracte de milioane de euro de la Primăria Bacău. Atât Liviu Cenușă cât și Liviu Goian sunt judecați în același dosar de corupție în care primarul Stavarache este acuzat de 5 fapte de luare de mită.

Abia acum încep să înțeleg de ce banii de la Theaterstock nu au fost rulați prin Teatrul Bacovia, ci printr-un ONG fantomă. La nevoie, iată, oamenii acestui ONG le spală imaginea. Sunt dezamăgit și sper ca lumea să aibă ochi pentru ceea ce se petrece.

Anca-Sigartau-si-Madalina-Rotaru

2 comentarii la “Contramanifestație în Bacău, organizată de oamenii primarului”

  1. Laurentiu 5 Noiembrie 2015 at 18:03 Permalink

    da-ne numele… ca sa stim de cine ne ferim!

  2. no name 6 Noiembrie 2015 at 11:16 Permalink

    Te plictisesti…


Lasa un comentariu