Enduro, in imagini

Joi, 28 Aprilie 2011 | Bacau, foto | Comenteaza

Astazi am fost la Comanesti, la conferinta de presa organizata de X-Cape pentru anuntarea celei de-a doua etape a Campionatului European de Enduro ce va avea loc in luna iunie in judetul Bacau. Mai inainte v-am promis mai multe fotografii cu demonstratia de enduro de astazi. Le aveti in galeria foto de mai jos.

Pe cat sunt de spectaculoase, pe atat sunt de periculoase momentele pe care le-am suprins in fotografii. Cel putin mie asa mi se pare enduro: un sport nebun si periculos. Ca sa practici motoclism off-road trebuie sa iti lipseasca cel putin o doaga. O zic in sensul bun al cuvantului pentru ca e nevoie de mult curaj sa sari cu toacla pe toate coclaurile, sa mergi prin apa, sa cazi, sa fii murdar de noroi din cap pana in picioare si toate astea sa le faci din placere.

Totul tine de adrenalina, curaj, nebunie, dar si de multa munca si antrenament. Sa nu uitam de echipamentul scump si de pasiunea pentru acest sport. Vorbele astea le-am auzit astazi de la Bogdan Andries, Ionut Caesar si Cristi Ciocoiu, membri ai X-Cape Moto Club si cei pe care ii puteti vedea in imaginile de mai jos. E un mic teaser pentru ce se va intampla la inceputul lunii iunie la Comanesti.

Galerie foto: Demonstratie de enduro, la Comanesti

Lasa un comentariu