Flashmob-ul Consiliului Județean al Elevilor a deschis activitățile SNV

Luni, 14 Mai 2012 | Bacau, foto, stiri, Video | 1 comentariu

Consiliul Județean al Elevilor Bacău a organizat astăzi, în Piața Tricolorului, un flashmob la care au participat peste 100 de elevi băcăuani. Pe de o parte, scopul acestuia a fost de a deschide activitățile din cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului în Bacău, iar pe de altă parte a fost organizat cu scopul de a sensibiliza, pe lângă elevi, și alți factori de la nivelul comunității locale cu privire la ajutorarea a aproximativ 400 de persoane din localitatea Valea Plopului, afectate în luna decembrie 2011 de un incendiu devastator în urma căruia au fost distruse camerele de locuit, cantina precum și adăpostul de alimente din cadrul așezământului social în care aceștia trăiau.

Flasmob-ul, intitulat “S.O.S. copiii din Valea Plopului”, face parte dintr-o suită de acțiuni înscrise în cel mai amplu proiect demarat de Consiliul Județean al Elevilor Bacău în acest an școlar, “Ajutor pentru un zâmbet“, parte a programului Consiliul Național al Elevilor – Factor al democratismului educațional.

La acțiune au participat membri ai Consiliilor Școlare din mun. Bacău, reprezentanți ai ONG-urilor implicate în Săptămâna Națională a Voluntariatului și mass-media locală.

1 comentariu la “Flashmob-ul Consiliului Județean al Elevilor a deschis activitățile SNV”

  1. carmen 15 Mai 2012 at 12:40 Permalink

    destul de jalnic…imi pare rau ca nu lis-au alaturat si trecatorii..de aceea e bine sa se stie dat si ora evenimentului din timp. :(


Lasa un comentariu