Foto și video: Cum a fost la Sensation “Source of Light” România 2013

Duminica, 7 Aprilie 2013 | Clubbing, foto, muzica | Comenteaza

Aseară am fost la Pavilionul Central al Romexpo București, unde am dansat, cântat, fotografiat și filmat la cea de-a doua petrecere Sensation în România, după “Ocean of White” din 2012. Cea de anul acesta s-a numit “Source of Light” – noul show al olandezilor de la ID&T. Au mixat Mr. White, Sebastien Leger, Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID și Funkerman.

Am scris destul pe Urban.ro despre eveniment, însă ceea ce vreau să subliniez aici este următorul lucru:

Nu e usor sa compari evenimentul de aseara cu cel de anul trecut. Sunt doua spectacole diferite. Line-up-ul Sensation “Source of Light” a provocat cele mai mari discutii in randul fanilor muzicii electronice. Ce-i drept, a fost mai atractiv cel de anul trecut. In schimb, parerea mea este ca Sensation “Source of Light” 2013 a fost mai spectaculos decat Sensation “Ocean of White” 2012.

Din punct de vedere muzical, îi prefer pe Hardwell și Fedde Le Grand. Mark Knight și Sunnery James & Ryan Marciano nu mă satisfac, chiar dacă am toată aprecierea pentru activitatea lor din ultimii ani ca producători. În ceea ce privește show-ul, spun da luminilor și sferei de la “Source of Light”. Să nu aud de fântânicile și maimuțărelile de la “Ocean of White” (2012).

Vă las cu fotografiile.

Lasa un comentariu