Foto: Încotro plec mâine în vacanță

Duminica, 16 Iunie 2013 | Uncategorized | 5 comentarii

Mâine după-amiază mă urc în mașină și, împreună cu familia, îmi iau o vacanță de aproape 10 zile, binemeritată zic eu. Plec la mare în Turcia, Antalya, mai exact în localitatea Side, situată în apropierea municipiului Alanya – despre care scriam în urmă cu doi ani că e cochetă și modernă. Voi sta la Hotel Crystal Admiral Resort Suits & Spa.

Plec în primul rând cu gândul de a mă odihni, iar asta înseamnă că voi încerca să mă rup de treburile pe care le fac zilnic, deci de online în principiu. Am pregătit deja câteva articole pentru această perioadă, atât aici, pe blog, cât și pe Urban.ro. O să vă placă ce veți vedea în următoarele zile pe blog. Voi mai intra din când în când pe Twitter și Facebook și poate că voi posta câteva fotografii din Turcia, însă nu promit nimic.

drum antalya istanbul

Mă așteaptă acolo marea, soarele, water polo, 7 restaurante (dintre care 6 cu specific), disco, înghețată la discreție, oameni din diverse țări, 5 piscine, tobogane cu apă, saună, baie turcească, volei pe plajă, darts și vreo două cărți pentru care în sfârșit am timp! Dar nu înainte de un drum de aproape 1.400 kilometri (via Istanbul). Da, plecăm cum mașina, așa cum am făcut-o de fiecare dată. Pentru cei neinițiați, drumul l-am detaliat aici.

Câteva fotografii din anii trecuți.

5 comentarii la “Foto: Încotro plec mâine în vacanță”

 1. Eliana 16 Iunie 2013 at 16:33 Permalink

  ce frumos!! vacanta placuta:)

 2. Ade Jelescu 16 Iunie 2013 at 17:21 Permalink

  Te lauzi!

 3. BigBadSheep 16 Iunie 2013 at 21:25 Permalink

  Vacanţă plăcută şi cât mai multă odihnă. Să ne recitim cu bine!

 4. adrian76 18 Iunie 2013 at 13:19 Permalink

  ai ajuns in antalya ? cum este drumul si te rog spune/mi daca sunt ceva probleme pe traseu……maine plec si eu……..

 5. Bogdan (LaObiect.com) 18 Iunie 2013 at 21:18 Permalink

  Distractie placuta, Cristi! Te apreciez ca alegi sa petreci si momente alaturi de familie; in contextul in care nu multi mai sunt cei care mai accepta sa mai mearga la varsta asta cu parintii prin vacante.


Lasa un comentariu