Foto: Salonul Auto Bacau

Joi, 22 Septembrie 2011 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Unul dintre evenimentele care inaugureaza Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau este Salonul Auto. Acesta poate fi vizitat pana duminica, 25 septembrie. Din start va spun ca nu merita sa veniti la expozitia auto daca doriti sa dati 15 de lei pe taxi. Va reamintesc ca transport public pana la CAEx nu exista.

Editia 2011 a Salonului Auto Bacau aduna sub acelasi acoperis marci precum Audi, BMW, VW, Renault, Seat, Nissan, Dacia, Ford, Skoda, Suzuki, Hyundai, Peugeot si cam atat. Slabut, asa este. Mi-au placut Audi TT RS Coupe, Peugeot RCZ, BMW X6 si X1. Interesant de vazut este si noul Ford Focus. De asemenea, la standul BMW am rasfoit ultima editia a BMW Magazin.

Ingramadeala. Nu ii inteleg pe cei de la Skoda care au adus in cativa metri patrati nu mai putin de 8 autovehicule.

Veti merge sa vizitati Salonul Auto? Daca deja ati fost, ce v-a placut?

3 comentarii la “Foto: Salonul Auto Bacau”

  1. Ady 22 Septembrie 2011 at 17:46 Permalink

    Si desigur nu te poti urca in masini nu ?

  2. Andrei 27 Septembrie 2011 at 00:08 Permalink

    Salutare. In legatura cu acest Salon Auto nu pot sa spun decat ca a fost un esec total si nu din cauza dealerilor ci a organizatorilor care n-au facut aproape nimic pt a mediatiza inaugurarea Centrului de afaceri si a expozitiilor. Totul a fost facut in pripa. Cu 1 zi inainte de inaugurare se turna asfalt, se puneau geamuri… N-au mediatizat cum tb in ziare, la radio, prin panaotaj stradal sau prin caravana publicitara (asa cum fac zilele acestea pt Targul de imbracaminte). N-au pus un microbuz sau un autobuz care sa deserveasca traseul pana la Centrul de afaceri.

    Acum sa revin la Salonul Auto. In ceea ce priveste Skoda au avut expuse 7 masini…nu 8 (cred ca ai gresit la numaratoare). Ma uit acum in pozele facute de mine si au avur Fabia, Octavia, Superb, Yeti, Ibiza, Leon si Ibiza ST. Am prieteni care lucreaza atat la Skoda cat si la Ford si am discutat cu ei cand am fost la salon despre spatiul pe care l-au luat. Skoda a avut 100 mp iar Ford 70 mp. Skoda a expus 7 masini (1 la 14mp), iar Fordul 4 + biroul plasat in centrul spatiului expozitional care ocupa cat o masina (deci tot una la 14 mp). Te asigur insa ca s-a putut urca fara probleme in toate masinile si din pozele facute sus la balcon nu mai aparea asa inghesuit cum spui. Cred ca totul tine de modul cum au asezat masinile.
    In fine.Asta e parerea mea. Concluzia – acest Salon a fost un fiasco total si sper ca urmatorul sa-l faca la Sala de Atletism unde sa facea inainte.


Lasa un comentariu