In The Spot @ Ingenious Drama Festival 2012

Luni, 16 Iulie 2012 | Bacau, foto, Video | 3 comentarii

Ora 17:30, Teatrul Municipal Bacovia. Pe scenă intră câștigătorii ID Fest 2011, trupa In The Spot din Bacău, dar nu înainte de a fi introduși de către prezentatori și public cu multe aplauze. Două secunde… Gata, am găsit titlul (al naibii de lung). Alice’s adventures with poorly cooked cafeteria seafood se numește piesa pe care băcăuanii au jucat-o în cadrul ID Fest 2012.

Privindu-i pe cei din In The Spot m-am încărcat cu multă energie. Multă, destulă pentru a-mi scoate bicicleta la o plimbare lungă puțin mai târziu. Se vede că au o trupă unită. Pe bune, chestia asta se simte de la o poștă și este esențială, zic eu, în economia grupurilor de oameni care lucrează la ceva împreună.

Cred că In The Spot se numără printre favoriții festivalului. De asemenea, mai cred și că le-a fost frică atunci când au ales textul. Curajul lor a fost… “below average”. Anul trecut au venit tot cu o adaptare a unei piese care să le permită să fie jucăuși, copilăroși, amuzanți și captivanți. Astăzi au fost din nou la înălțime, au mers pe șablonul de anul trecut.

3 comentarii la “In The Spot @ Ingenious Drama Festival 2012”

 1. carmen 17 Iulie 2012 at 14:05 Permalink

  Cam des folosita Alice asta…favoriti ?Hmmmmm. Nu uita de noii sositi la Bacau – Cheer Up (Piatra Neamț) și Drama Club (Botoșani).

  • Tavi 17 Iulie 2012 at 16:01 Permalink

   Nu exista favoriti sau nu.Toti au sanse egale.Cat despre fetiscana aia cu rolul principal.Era indreptatita,zic eu fiind rol principal.

 2. carmen 18 Iulie 2012 at 13:57 Permalink

  Despre interpreta rolului principal, numai de bine… ma refeream la “folosirea” ca “uzitare” a temei alese pentru piesa: <>…oricare ar fi “adaptarea”…mai sunt si alte teme dragilor…doar trebuie sa fii CREATIV…dar de unde nu e…nici…


Lasa un comentariu