Începe Raliul Moldovei 2013 la Bacău – program și hartă

Miercuri, 11 Septembrie 2013 | Bacau, stiri | Comenteaza

Mă bucur tare mult că zilele acestea sunt la Bacău, căci județul meu este gazda Raliului Moldovei Cotnari 2013. Ajuns la cea de-a treia ediție, Raliul Moldovei va alinia la start pe 13 și 14 septembrie cei mai buni piloți din campionatul național. Marele eveniment sportiv va debuta joi seară pe scena din fața Hotelului Decebal cu prezentarea oficială a echipajelor.

127 de kilometri au de parcurs cele 36 de echipaje înscrise la Raliul Moldovei Cotnari Bacău 2013, întrecere care marchează a șaptea etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop.

Vor fi 11 probe:

  • PS 1 și PS 2 cu startul dintre Zemeș și Bolatău și cu sosirea în Moinești (vineri, 11:30-16:00);
  • PS 3 la complexul auto sportiv Speed Park (vineri, 16:50);
  • PS 4, PS 7 și PS 10 cu startul din Trebeș și cu sosirea între Valea Budului și Luncani (sâmbătă, 10:45-18:30);
  • PS 5, PS 8 și PS 11 cu startul din Trebeș și cu sosirea în Hemeiuș (sâmbătă, 11:00-19:00);
  • PS 6 și PS 9 cu startul din nordul localității Racova și cu sosirea în Buhuși (sâmbătă, 11:30-16:30).

harta raliul moldovei 2013

La Speed Park va fi spectacol, asta e clar. E păcat să fiți în Bacău, să aveți timp și să nu trageți vineri după-amiază o fugă până la pistă. În ceea ce privește participarea la celelalte probe, cel mai bine este să vă uitați pe ghidul raliului, care explică cu lux de amânunte cum și pe unde să pândiți bolizii.

Bacăul are o echipă de raliu care va evolua în acest weekend în premieră în fața propriilor suporteri. Se numește Bacău Rally Team, hai că știți, v-am mai povestit despre ea. E primul sezon în care județul Bacău are echipă de raliu și se pare că suntem în grafic pentru titlul național la categoria două roți motrice, acoperită de Bacău Rally Team prin Adrian Răspopa și Cătălin Grigoriu. Succes, băieți!

Adrian Răspopa și mașina pe care concurează, după conferința de presă de astăzi de la Speed Park

bacau rally team adrian raspopa raliul bacaului 2013

Trebuie să mai știți că fiecare zi a Raliului Moldovei 2013 se va încheia cu un concert în centrul orașului. Vineri va cânta trupa Compact, iar sâmbătă Crush cu Alexandra Ungureanu.

Lasa un comentariu