Invitație și rugăminte pentru prietenii și colegii care studiază la Titulescu!

Miercuri, 30 Octombrie 2013 | Pareri personale | Comenteaza

Am destui prieteni care studiază la Universitatea “Nicolae Titulescu” din București, deci care îmi sunt colegi, și scriu acest articol pentru că am o mare rugăminte la ei.

Mâine, 31 octombrie 2013, candidez pentru Senatul Universității și pentru Consiliul Facultății de Științe Sociale și Administrative și am nevoie de sprijinul vostru! Mai exact, în primul rând de prezența voastră, ca alegerile să fie legitime, plus voturile voastre, asta dacă veți considera că le merit.

candidatura senat si consiliul facultatii ghinghes cristian titulescu 2013

Nu am de gând să vin în fața voastră cu promisiuni care dau bine pe hârtie și pe care să nu le realizez, ci să vă propun câteva lucruri de bun simț.

Platforma program, ca să zic așa:

  • Comunicare între studenți, profesori și structurile de conducere ale Universității/Facultății;
  • Crearea unei punți de legătură între studenții celor trei facultăți ale Universității, prin realizarea unor acțiuni comune (baluri, dezbateri, cercuri, concursuri, etc);
  • Informare și transparență totală cu privire la drepturile și facilitățile pe care le avem ca studenți;
  • O platformă virtuală pentru comunicarea eventualelor probleme și nevoi pe care noi, studenții, le avem pe parcursul anului universitar, dar și pentru mediatizarea oportunităților studențești;
  • Muncă în echipă, comunicând și colaborând cu ceilalți reprezentanți în Senat și în Consiliul Facultății;
  • Voi fi un om care vă va asculta și va încerca să vă rezolve problemele ce țin de facultate.

Am scris în martie ce am făcut până la 20 de ani și cred că activitatea de 2 ani din Consiliul Județean al Elevilor Bacău, unde am reprezentat zeci de mii de elevi din postura de prim-vicepreședinte, mă recomandă pentru cele două funcții reprezentative pentru care mâine vă cer votul.

Vă aștept la Amfiteatrul 1, mâine, începând cu ora 10:00. Rămân dator. Vă mulțumesc!

Lasa un comentariu