Azi schimb prefixul :)

Luni, 18 Martie 2013 | Pareri personale | 6 comentarii

Azi îmi voi începe articolul cum rar o fac: cu un citat. Un om la 20 de ani trebuie să fie admirat, la 30 apreciat, la 40 invidiat și la 60 stimat. Cuvintele îi aparțin matematicianului român Grigore C. Mosil. Oare mă încadrez?

Două decenii se fac astăzi de când exist. Dimineață m-am trezit cu gândul că sunt un om norocos. Nu am superstiții la 20 de ani, însă cred în noroc. Și sunt convins că acesta este de partea mea.

De ce?

 • Am o familie frumoasă și sănătoasă, care m-a crescut, zic eu, bine. De asemenea, am lângă mine o parteneră de nota 10 din toate punctele de vedere.
 • Sunt sănătos, am o viață frumoasă, iar singurele griji care mă apasă sunt legate de viitorul meu. Atât. Sunt recunoscător părinților pentru asta. Când spun griji pentru viitor, o zic pentru că îmi doresc să realizez lucruri mari. Modul în care ai mei m-au crescut mă obligă să nu îi dezamăgesc.
 • Am terminat liceul, am luat Bacalaureatul și am intrat la facultate fără niciun stres. E mare lucru că am posibilitatea de a învăța și de a-mi desfășura activitatea în capitală, unde oportunitățile sunt multe și dese. Dar nu pot uita faptul că m-am născut într-un oraș curat, liniștit și frumos, adică în Bacău.

Cristian Ghinghes - Kristofer Gara Bacau

 • Am văzut multe țări, orașe și capitale străine, întrând inevitabil în contact cu alte culturi și mentalități.
 • Am avut și am ocazia să întâlnesc și să cunosc oameni care sunt deschiși să îmi întindă o mână de ajutor, să mă sprijine.
 • În general, tot ce îmi propun îmi iese. Norocul își are locul lui din acest punct de vedere.

Cam asta-i treaba cu norocul.

Cristian Ghinghes - Kristofer SinaiaCe am realizat până la 20 de ani? Păi:

Vă mulțumesc tuturor pentru urări, dar mai ales pentru sprijinul pe care mi-l acordați!

6 comentarii la “Azi schimb prefixul :)”

 1. Eliana 18 Martie 2013 at 18:48 Permalink

  felicitari pentru tot ce-ai realizat..si la multi ani 😀

 2. Delia 18 Martie 2013 at 18:58 Permalink

  La multi ani, Cristi! Foarte frumos articolul pe care l-ai facut. Iti urez mult succes in cariera si o viata personala cat mai frumoasa! Take care!

 3. Alexandra 18 Martie 2013 at 22:47 Permalink

  Cu siguranță te încadrezi în ceea ce spune Grigore C. Moisil. Ai realizat lucruri minunate și sunt sigura ca vei mai realiza și în continuare. Mult succes în tot ceea ce faci!

  La multi ani! :)

 4. Sam 19 Martie 2013 at 14:37 Permalink

  Simpatic articol; la multi ani!

 5. Relu 19 Martie 2013 at 22:27 Permalink

  La mulți ani!

 6. VALY 3 Iunie 2013 at 09:42 Permalink

  BRAVO! BAFTA in continuare.


Lasa un comentariu