Let’s Do It se intoarce

Miercuri, 31 August 2011 | Bacau, stiri | 1 comentariu

Dupa editia de anul trecut – reusita, zic eu- , Let’s Do It se intoarce cu o noua provocare: 24 septembrie 2011, Mare Curatenie in toata tara. Lansarea proiectului in jud. Bacau va avea loc pe 1 septembrie 2011 la Pensiunea Studio. Informatiile vor fi distribuite atat prin intermediul mass-media, cat si pe site-ul proiectului, letsdoitromania.ro.

Cine se baga?

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie!
Toți cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitați să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Vreau să mă înscriu!”

Cu o săptămână înainte de Ziua de Curățenie Națională, voluntarii înscriși pe site vor avea acces la Harta Deșeurilor și își vor putea aloca mormane pe care să le curețe pe 24 septembrie.

1 comentariu la “Let’s Do It se intoarce”

  1. Sorin 31 August 2011 at 17:04 Permalink

    let’s do it with dogs…cam asa se spune…sa faca astia o curatenie a cainilor comunitari si apoi sa stranga gunoaiele…mult respect pentru ei, mult respect pentru voluntari(spre rusinea mea eu nu ma numar printre ei) … dar anul trecut, cu toata adunarea lor, s-au coordonat prost cu cei de salubritate cred, ca au venit abia dupa vreo 3 zile sa ridice sacii de gunoi care erau ca un munte si de care trageau cainii de ei si duceu gunoaiele la zeci de metri departare. RESPECT inca o data, si le urez spor la treaba ca au mare nevoie


Lasa un comentariu