Locul 4: Super8 & Tab feat. Jan Burton – Black Is Back (Classic Vocal Mix)

Vineri, 28 Decembrie 2012 | muzica | Comenteaza

Sunt slabe șanse să mai auzim muzică trance de la duo-ul Super8 & Tab în 2013. Au migrat și ei către trance 2.0, chiar spre progressive. Totuși, anul acesta au lansat o bijuterie pe care o așteptam încă din 2011: Black Is Back.

Am ascultat de sute de ori Black Is Back și merită să fie în top 5. Să ne tot bucurăm de piese ca aceasta!

Era vara anului 2011 când auzeam pentru prima dată melodia din spatele Black Is Back. Finlandezii postaseră atunci pe Soundcloud 3o de secunde de pe break-ul piesei. Literalmente, am fost șocat. Apoi au postat un video pe YouTube, prin care anunțau lansarea unui nou album și implicit lansarea single-ului Black Is Back.

Albumul încă n-a sosit. Nu știu ce s-a întâmplat între timp cu el, însă slavă Domnului că au lansat Black Is Back. Este foarte probabil ca piesele la care au lucrat să nu se înscrie în sound-ul actual al casei de discuri Anjunabeats.

Voi publica topul abia pe 31 decembrie. Până atunci vă voi dezvălui primele cinci piese din top. Câte una pe zi, începând cu locul 5 și terminând, așa cum am spus mai înainte, cu piesa anului pe 31 decembrie. Hot Balloon e pe 5. Sâmbătă urmează locul al III-lea.

super8 & tab

Lasa un comentariu