Nimic nou sub soarele USL

Exclusivitati, news-flash-uri, zeci de stiri, toate pentru o chestiune care era clara inca de anul trecut: Romeo Stavarache si Dragos Benea sunt candidatii USL pentru fotoliile de primar al mun. Bacau, respectiv pentru sefia Consiliului Judetean Bacau. In ultimele luni am asistat la un spectacol mediatic care, ce-i drept, a fost pe deliciul tuturor. Circ gratis.

Benea si Stavarache merg brat la brat
Sunt aproape sigur ca aceste doua nume vor castiga fara probleme alegerile locale in Bacau. Sondajele sunt imbucuratoare pentru acestia, iar cotele de la pariuri, ca sa zic asa, se apropie de 1,01. PDL-ul este mult prea slab, iar posibilii candidati ai portocaliilor au sentinta scrisa daca nu ii iese lui Basescu schema 2012/14. Pedelistii vor iesi din viata publica a Bacaului pe usa din dos. Sau pe cea din fata, dar la Parchet.

8 ani, 2 mandate -> 12 ani, 3 mandate
Si spuneam ca ziarele au titrat zile si luni la rand razboiul de fatada dintre cele doua tabere, PSD si PNL. Noi, bloggerii si ziaristii, scriam ca sa aruncam cititorii in acest joc ideologic frumos de primavara-vara, iar Stavarache si Benea aveau cartile facute. Sau nu ei, ci partidele lor.

Ok. Acum ca stim ca Romeo Stavarache si Dragos Benea se indreapta vertiginos spre al treilea mandat in tandem, sunt curios daca celelalte organizatii de partid municipale si judetene isi mai au rostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *