Am aflat ce vrea să ne arate primarul Necula la plimbarea din Cancicov (galerie foto)

Sambata, 14 Aprilie 2018 | Bacau, foto | 13 comentarii

La ultima ședință a Consiliului Local, primarul Necula, insistând pe ideea închirierii a vreo 30 de terenuri din Parcul Cancicov pentru diverse activități comerciale, a anunțat că ne scoate la plimbare în parc. Ca să ne convingă pe noi, consilierii locali. Totuși, eu aș vrea să invite și cetățenii. 🙂

De fapt, cred că vrea să ne arate ce s-a întâmplat cu parcul în ultimii ani, deci în special în mandatul lui dezastruos:

 • copaci “toaletați” în cel mai criminal mod cu putință, distrugând coroana arborilor:
 • cișmele nefuncționale;
 • pubele de gunoi în mijlocul aleilor;
 • lămpi sparte și nefuncționale;
 • un Lăcușor lăsat baltă în ciuda promisiunilor de anul trecut;
 • unele alei pline cu balast;
 • mirosul dubios de la excrementele ciorilor;
 • fântâni gri, fără pic de apă;
 • niște linii total aiurea trasate pe aleile principale, prezentate eronat drept piste pentru biciclete, fără marcaje sau indicatoare;
 • scrânciobe vechi și prea puține;
 • bănci nevopsite;
 • cireașa de pe tort: căsuțe de lemn cumpărate din bani publici care sunt goale.

M-am născut, am crescut și locuiesc lângă Parcul Cancicov. Chiar nu am nevoie de turul domnului primar Necula ca să știu ce am de făcut cu un proiect neoportun și totodată nelegal, care a stârnit sute de reacții negative din partea băcăuanilor.

Parcul a ajuns într-o stare deplorabilă, iar în loc să îl aranjeze și să îl îngrijească, vor să îl transforme într-un bazar.

Am mai spus-o și o repet: mă voi opune acestei inițiative cu toate mijloacele pe care le am la îndemână și sper să vă am alături în demersurile mele juridice pe care le voi face după o eventuală aprobare a proiectului.

13 comentarii la “Am aflat ce vrea să ne arate primarul Necula la plimbarea din Cancicov (galerie foto)”

 1. Cetatean 14 Aprilie 2018 at 13:48 Permalink

  De ce te opui? Ai fost in prima zi de Pasti in parc sa vezi cati oameni erau si cati voiau sa cumpere un suc sau o inghetata? Ideea aceasta cu chioscurile e buna!

  • Adrian 4 Mai 2018 at 12:09 Permalink

   Deci..ai mancat si ai baut de paste acasa, si acum mai vrei sa maninci ceva si de prin parc.
   Ai transformat Sarbatoarea Pascala in sarbatoare culinara.
   RUSINE SA-TI FIE ! ☺😈😉

 2. Alt cetățean 14 Aprilie 2018 at 17:19 Permalink

  Stimate concetățean, nu ar fi mai bine să ceri instalarea unei tonete cu înghețată în fața blocului și după ce mănânci înghețata să mergem în parc pentru a ne plimba în liniște, fără să ne temem că dă vreo bicicletă peste noi, să inspirăm aer curat, să simțim aromă de flori și să visăm la zilele mai bune ce vor veni? Te invit să mergem într-o vizită prin Grădinile Tuileries din Paris și plimbându-ne, te voi ruga să-mi arăți de unde pot cumpăra o înghețată și… mai ales, niște semințe prăjite! Parcul este un loc de odihnă nu un vad comercial!

 3. Emilia Popescu 14 Aprilie 2018 at 19:08 Permalink

  Eu cred ca au ajuns la solutia asta cu taiatul coroanelor pentru a impiedica ciorile sa-si faca cuibare. Lastarii tineri vor reface frunzarul dar nu la timp pentru perioada de incubatie a ciorilor. Sper ca despre asta e vorba si nu despre cine stie ce interese absconse…

 4. Popescu Emil 14 Aprilie 2018 at 22:51 Permalink

  Ciorile folosesc lastarii tineri care sunt taiati si lasati pe jos pentru a reface cuiburile !

 5. Sandu 15 Aprilie 2018 at 08:46 Permalink

  Pe putinul spatiu verde nu ar trebui construit nimic.

 6. Adrian 15 Aprilie 2018 at 09:20 Permalink

  Maa “Kristofiier” ia si tu mita universal garantata…intra in rand cu lumea buna din PSD…PNL…USR…PCR…URSS…USA…SUA.etc…Asa ajungi cetatean capitalist respectabil.

 7. Adrian 15 Aprilie 2018 at 09:22 Permalink

  Maa “Kristofiier” ia si tu mita universal garantata…intra in rand cu lumea buna din PSD…PNL…USR…UDMR…PCR…URSS…USA…SUA.etc…Asa ajungi cetatean capitalist respectabil.

  • Carmen Bunica 21 Aprilie 2018 at 00:31 Permalink

   Haha!Da,da!Spagile sa traiasca!

   • Adrian 21 Aprilie 2018 at 17:45 Permalink

    Acum sa vedem ce tabara alege tanatul Kristofer. Sa vedem cat rezista tentatiei de a primi sau a da …normala…necesara mita.
    Eu zic ca se va gandi la mita cam dupa 10ani in administratia cocalara sau politico-locala. E ceva de genu….pubertatii.
    Hai ca mai vin cu o propunere…Interzicerea persoanelor cu apartenenta politica in functii cheie in Administratia locala Bacau.
    Un BUN Administrator nu are apartenenta politica ci, apartenenta publica.

 8. Simplu 16 Aprilie 2018 at 21:12 Permalink

  plimbare in Siria e mai simplu… !

 9. Carmen Bunica 21 Aprilie 2018 at 00:28 Permalink

  Chioscurile pot fi amplasate si la marginea parcului.Marea problema ar fi, mai degraba, faptul ca o parte din parc e total salbatica si neingrijita.De aceea pare mic si de multe ori, aglomerat.Ar trebui sa se continuie si cu amenajarea acelor zone din spatele restaurantului.Parcul din Onesti e mult mai frumos,cu Trotusul curgand prin spate si cu un lacusor mult mai mare si mai frumos amenajat,cu nuferi si o insulita in mijloc.

  • Adrian 21 Aprilie 2018 at 17:22 Permalink

   Foarte buna ideia…sugestia de a autoriza activitatile evazionisto-comerciale in apropierea parcului NU IN INTERIORUL ACESTUIA !
   Speram sa vedem aceasta schimbare in cursul anului 2018.


Lasa un comentariu