Supraoamenii de la Primăria Bacău organizează 3 dezbateri publice în același timp

Mâine, de la ora 9:00, în sala mare a Centrului de Afaceri și Expoziții, Primăria Bacău organizează nu una, nu două, ci trei dezbateri publice simultan, chiar dacă fiecare vizează un act normativ cu totul și cu totul diferit față de celelalte. 

Nu degeaba le-au pus într-o zi de luni, la ora 9:00, când majoritatea băcăuanilor fie sunt la serviciu sau la cursuri, fie… dorm.

În plus, toate consultările astea puse la cale mai mult de formă de executivul băcăuan se desfășoară la marginea orașului, unde se ajunge foarte greu nu doar pe jos, ci și cu bicicleta, având în vedere faptul că lăudatul pasaj subteran a fost conceput numai pentru autovehicule. Nici autobuzele nu ajung acolo.

În fine, să vă spun ce vizează cele 3 dezbateri publice:

  • 1. proiectul de act normativ privind aprobarea actelor procedurale (metodologia generală și ghidurile solicitantului) pentru finanțările nerambursabile pe Legea 350/2005, de mare interes pentru ONG-iștii care vor să obțină fonduri pentru activitățile lor din 2017 din partea municipalității;
  • 3. completarea HCL nr. 366/2016 prin care s-au stabilit impozitele şi taxele locale, precum şi taxa de salubrizare pentru anul 2017, cu 6 noi taxe, dar și cu 2 măsuri de reducere a altora.

Cu cine mă văd dimineață la acest calup de dezbateri publice simultane?

Centrul de Afaceri Bacau

3 thoughts on “Supraoamenii de la Primăria Bacău organizează 3 dezbateri publice în același timp

  1. Pai la excrocheria din grila de evaluare, ce sanse de egalitate mai au oferantii? Sa fie admisi doar cei care ,,trebuie”! Incapabili sa fie corecti oamenii primarului! Nu vedeti ca daca aduni punctajul, doar cei care evalueaza au un cuvant de spus, iar aplicantul este la mana lor marioneta? Ei decid cine este admis! Normal, pe ochi frumosi! Cred ca ar trebui respinsa de indata, forma asta de inselaciune! ,,Noaptea ca hotii!”

  2. Pai domnu`consilier local. Asa sunt supraoamenii aia de eficienti incat primarele a decis sa faca o alta evaluare a listei pentru locuintele ANL. Asta dupa ce oamenii au primit acasa evaluarea si locul pe care se clasau. Ba unii si-au reaziliat si contractul de inchiriere ca erau pe primele locuri si acum, dupa decizia micutului din fruntea primariei, se dau cu capul de garduri sa-si gaseasca alta chirie ca nu se stie cand si cum va avea loc noua evaluare. Da, asta cu datul cu capul de pereti nu-i valabila pentru toata prostimea de pe lista. Nuuuuu, unii mai destepti, cu sau fara dosar, deja s-au mutat in ANL-ul de pe Fagaras. Ca doar nu era sa-i ia durerea de cap. si pe aia nu-i intreaba oricum nimeni de sanatate. O fi stiind micul geniu in facebook ceva despre trebusoara asta? Sau poate il intrebati ce-i cu evaluarea? asa, ca sa stie si prostimea ce si cum. Sau or mai fi de astia care nu apar pe liste dar apar direct in locuinte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *