Sâmbătă facem turul Bacăului pe bicicletă

Miercuri, 20 Aprilie 2016 | Bacau, Initiative personale | Comenteaza

La cererea împătimiților de plimbări nemotorizate pe două roți, am fixat pentru sâmbătă, 23 aprilie 2016, un nou eveniment marca Băcăuanii vor piste pentru biciclete.

E vorba de Turul Bacăului pe bicicletă, acțiune la care în mai puțin de 18 ore și-au anunțat prezența peste 150 de bicicliști!

Adunarea o dăm la ora 18:00, la “Ciupercuțe” (lângă Policlinica Veche), de unde vom pleca într-un traseu de 10 kilometri, după cum urmează: Policlinica Veche – 9 Mai – str. Ștefan cel Mare – Aprodu Purice – str. Prelungirea Bradului – intrăm pe Mioriței, mergem până la Gară, apoi la Poliție, Tic-Tac, facem stânga la McDonald’s și mergem prin centru până în Parcul Catedralei.

tur bacau bicicleta

Înainte și după tur poate reușim să avem o discuție relaxată despre ce se poate face pentru dezvoltarea infrastructurii bicicliștilor, dar și despre politicienii locali care în pragul alegerilor își aduc aminte brusc de noi.

Parteneri: I Love BacauNOI#BacăuElephant Bike ClubProbike Group BacauBacaul PedaleazaBacaul CivicSurf the Earth Project – STEPAsociatia Pentru Dezvoltare Activa (lista rămânând deschisă organizațiilor sau grupurilor care vor să ne susțină inițiativa!).

Marșul va fi declarat autorităților, urmând să beneficieze, așa cum v-am obișnuit, de suportul Poliției Rutiere și a Jandarmeriei Bacău!

kristofer cristian ghinghes bicicleta primaria bacau

Lasa un comentariu