Acel moment când tinerii sunt lăsați pe dinafară de primar și de ministrul Tineretului

Marti, 28 Martie 2017 | Bacau, Tineret | 2 comentarii

Ieri, 27 martie, a avut loc un eveniment în care ministrul Tineretului și Sportului pe de o parte și primarul orașului pe de altă parte au semnat un protocol de colaborare pentru Capitala Tineretului fără a invita la eveniment, ghici pe cine, tinerii și organizațiile de tineret din Bacău.

Uite așa, după gala fără premii a învățământului, ni se propune încă un paradox: politici de tineret adoptate fără tineri, fără consultarea lor, fără participarea lor.

Ăsta e omul: el și angajații din instituția pe care o reprezintă n-au scris nici măcar un rând în documentul de candidatură care a adus orașului acest titlu, dar asta nu-l oprește pe întâiul cetățean al orașului să își asume toate meritele.

dunca necula protocol tineri bacau

Keep going, sigur o să te placă tinerii dacă o ții sus și tare cu acest modus operandi!

P.S.: cu pumnii-n piept se bate, iar hârtii tot semnează, da’ niște fapte când arată?
Au trecut peste 400 de zile de când Consiliul Local a decis înființarea Consiliului Consultativ pentru Probleme de Tineret, iar primarul încă nu pune în aplicarea hotărârea, demarând demersurile de constituire a acestuia (așa cum scrie în HCL). Hai, domn’ primar, că asta e obligație asumată în candidatură!

hcl consiliu consultativ tinere bacau copy

2 comentarii la “Acel moment când tinerii sunt lăsați pe dinafară de primar și de ministrul Tineretului”

  1. tineretul SD 28 Martie 2017 at 11:09 Permalink

    De UNICEF nu zici nimic?

    • Kristofer 28 Martie 2017 at 12:15 Permalink

      Ba da. Că ar trebui să fie mult mai atenți la grupurile de adolescenți și la organizațiile de tineret în care aceștia sunt implicați.


Lasa un comentariu