Ultimele 4 zile de înscrieri la Olimpiada de Comunicare Politică

Joi, 21 Noiembrie 2013 | stiri, Studenti | Comenteaza

Update: înscrierile se prelungesc până marți, 26 noiembrie!

Dacă la precedenta ediție a Olimpiadei de Comunicare Politică am fost participant, obținând premiul III, anul acesta fac parte din echipa de organizare a concursului, care a devenit o tradiție pentru Tineretul Social Democrat.

Vă doriți să începeți o carieră în comunicare, sunteți pasionați de politică, vreți să mergeți la Bruxelles și să activați drept consultanți în campania de alegeri europarlamentare? Dacă da, Olimpiada de Comunicare Politică este pentru voi!

gabriel petrea olimpiada de comunicare politica

Ediția de anul acesta are două etape:

  • etapa I (noiembrie – decembrie 2013): vizează nivelul regional, iar la finalul acesteia se vor califica mai departe maximum 5 echipe din fiecare regiune;
  • etapa II (martie – mai 2014): etapa națională (finală), care va reuni câștigătorii etapelor regionale și care va desemna câștigătorii premiilor.

olimpiada de comunicare politica 3.0Termenul limită pentru înscrieri este duminică, 25 noiembrie 2013, ora 24:00. Concursul se află la a treia ediție și se adresează tuturor tinerilor din România – studenți, masteranzi, doctoranzi și absolvenți – sub 30 de ani. Înscrierile se fac pe echipe formate din 3 membri, pe site-ul oficial al proiectului, www.olimpiadadecomunicarepolitica.ro.

Întrucât alegerile europarlamentare din 2014 bat la ușă, tema acestei ediții a Olimpiadei de Comunicare Politică este centrată pe alegerile europene. În ceea ce privește premiile, echipa câștigătoare va primi un contract de consultanţă cu Tineretul Social Democrat pentru campania de alegeri europarlamentare, iar membrii primelor trei echipe vor merge într-o excursie de 3 zile la Parlamentul European, cu unul dintre europarlamentarii Partidului Social Democrat.

Pentru mine și pentru colegii mei din Triotonic (așa s-a numit echipa noastră), Olimpiada de Comunicare Politică a fost, fără să vă aburesc, o experiență care ne-a adus mai multe lucruri:

  • colaborare (plătită!) cu Tineretul Social Democrat București (am lucrat la proiecte ca Guvernul Tinerilor și TSD – Echipa Câștigătoare);
  • networking cu ceilalți tineri participanți la Olimpiadă;
  • vizibilitate în mass-media;
  • șansa de a fi premiați și felicitați personal de premierul Victor Ponta și de ministrul Nicolae Bănicioiu;
  • ocazia de a ne implica în proiectele viitoare ale TSD.

olimpiada de comunicare politica ponta ghinghes cristian banicioiu

Lasa un comentariu