Foto: Prezentarea echipajelor de la Raliul Moldovei 2013

Joi, 12 Septembrie 2013 | Bacau, foto | Comenteaza

Zgomot în centrul Bacăului astă-seară! E un zgomot care îmi place, emanat de motoarele supraturate ale celor 36 de echipaje care se vor alinia mâine la startul Raliului Moldovei Cotnari 2013. Evenimentul sportiv are loc mâine și poimâine în județul Bacău și se identifică cu a șaptea etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Puțini au legat raliul de Campionatul Național, probabil din lenea de documentare.

prezentarea pilotilor raliul moldovei bacau 2013-7

Programul, harta, ghidul pentru spectatori și celelalte detalii utile le-am postat ieri, când am anunțat începerea Raliului Moldovei. În această seară au fost prezentate, în fața Hotelului Decebal, mașinile și piloții din concurs. A fost multă lume prezentă, undeva la câteva sute de persoane.

Adrian Răspopa, organizatorul Raliului Moldovei și liderul echipei Bacău Rally Team, a fost aplaudat la scenă deschisă de băcăuani și întâmpinat la rampă de zeci de motocicliști din Clubul Moldavia Bikers, care mai apoi l-au însoțit într-un scurt marș în centrul orașului.

Raliul începe mâine, înainte de prânz, la Moinești și continuă după-amiază la Speed Park. Sâmbătă urmează probele de la Trebeș, Valea Budului și Hemeiuș, respectiv cele de la Buhuși. În total, 127 de kilometri.

Lasa un comentariu