Lansez rubrica “Prietenul studenților” :)

Joi, 8 Noiembrie 2012 | Pareri personale, Prietenul studentilor, Studenti | 1 comentariu

Pentru că dispun de o droaie de surse de informare și sunt abonat la fluxurile de știri ale principalelor organizații ce organizează proiecte pentru studenți (deloc puține!), am ajuns la concluzia că trebuie să dau drumul unei rubrici periodice dedicate studenților. Periodic înseamnă în cazul de față dacă nu zilnic, măcar aproape zilnic.

Pe scurt, vă voi ține la curent cu cele mai interesante burse, cursuri, internship-uri, concursuri și evenimente pentru studenți.

Prietenul studenților, adică eu, vă mai oferă sfaturi sau informații referitoare la drepturile și obligațiile pe care le atrage statutul de student. Cunosc legile și regulamentele cadru, deci pot juca și rolul de consilier dacă este nevoie. De altfel, dacă asta vă încălzește cu ceva, vă pot pune în legătură cu principalele federații studențești.

Totuși, haideți să nu ne cramponăm la studenție, căci prietenul studenților înseamnă, având în vedere caracterul general al multor proiecte comunitare (spre exemplu), oportunități pentru tineri de toate vârstele.

Până la primul articol din seria Prietenul studenților, poate aruncați un ochi peste facilitățile de care beneficiați în calitatea voastră de studenți ai acestei frumoase patrii.

1 comentariu la “Lansez rubrica “Prietenul studenților” :)”

  1. Marius 8 Noiembrie 2012 at 01:53 Permalink

    Buna initiativa si chiar ar fi misto sa te tii de ea!


Lasa un comentariu